Subnautica: Below Zero Novinka Subnautica: Below Zero s téměř kompletním příběhem

Subnautica: Below Zero s téměř kompletním příběhem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Jedna z finálních aktualizací nabízí celý příběh a namluvené dialogy.

Reklama

Autoři z Unknown Worlds Entertainment se po vydání první Subnauticy v roce 2018 pustili do vytváření samostatného "rozšíření", které se jmenuje Subnautica: Below Zero a odehrává se stejně jako předchůdce na planetě 4546B, avšak na úplně jiné straně.

Již nějaký čas si tento titul můžete zakoupit v předběžném přístupu na Steamu či Epic Games Store, kdy nedávno přišel čas na přepracování příběhu.

To ovšem bylo už před nějakou dobou, ale v té aktuální se dočkáváme dalšího updatu, nazvaného Relics of the Past.

Ten patří k sérii posledních aktualizací (tedy vydání plné verze už není daleko), která přináší významný milník, jímž je doručení téměř kompletního příběhu, jenž si užijete díky namluveným rozhovorům.

Kromě toho přišla řada na hromadu nových textových informací, jako jsou nové příspěvky ve vaší databance a místní encyklopedii, ztracená PDA a různě umístěné deníky. Proměnou prošel vzhled ústřední hrdinky či některé místní lokace. Najít lze i různé dekorativní předměty, navržené samotnou komunitou.

Přidán ovšem byl i nový člen fauny třídy leviathan, který je speciální mutací Chelicerata. Taktéž se můžete vydat více prozkoumat místní stavby, které tady zůstaly po Předchůdcích (Precursors).

Příjemnou novinkou pak jistě je i fakt, že pokud u sebe máte maják, tak ten z vás po vaší smrti vypadne společně s vybavením, takže vám bude ukazovat přesnou polohu, kde ztracené věci můžete získat zpět.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama