Souhrn recenzí DiRT 5
DiRT 5 Novinka Souhrn recenzí DiRT 5

Souhrn recenzí DiRT 5

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový díl závodní série DiRT si vede nad očekávání dobře.

Reklama

Dnes odpoledne padlo embargo na recenze pro DiRT 5, a tak jsme si pro vás připravili souhrn zahraničních recenzí, jejichž průměrné hodnocení v době psaní tohoto článku činí na síti Metacritic v závislosti na vybrané verzi 76-84%. V té naší jsme hře udělili slušných 8/10 s následujícím verdiktem:

Skvělé poloarkádové závody, které nabízí velké množství obsahu, líbivý vizuál, široký vozový park a vynikající split-screen pro čtyři hráče. Pokud si pohrajete s nastavením asistentů řízení, můžete očekávat i výzvu. Na své si přijdou jak příležitostní, tak i náročnější hráči. Závodní simulátor ale nečekejte. To vše sráží menší chyby technického rázu. Troufám si říct, že ony problémy vyřeší next gen verze, na které by se DiRTu 5 mohlo podařit utrhnout bod navíc a s přehledem tak atakovat devítku. Nebojte se a šlápněte na to. Je to jízda.

Souhrn recenzí DiRT 5

God is a Geek

DiRT 5 je vynikající závodní hra, která nabízí spoustu závodních režimů a automobilů. Režim kariéra je poutavý a audiovizuální prezentace nádherná.

90 %

Push Square

DiRT 5 je návratem této série k arkádovým hrám a rozhodně se povedla. Navzdory některým technickým nedostatkům se jedná o poctivou závodní hru. Skvělé ovládání vozidel, festivalové zasazení a široká škála herních možností dělá z této hry špičku mezi letošními závodními hrami. Pakliže se vám stýskalo po herním stylu DiRT 2 a 3, je tohle hra právě pro vás.

80 %

IGN Italy

Codemasters se u DiRT 5 zaměřili především na zábavu. Není to nejlepší hra v sérii, ale je zábava jí hrát, navzdory technickým nedostatkům současné generace konzolí.

80 %

Twinfinite

Ztráta výzvy a pocitu z postupu nebude pro každého a může odradit dokonce i veterány série, ale DiRT 5 je pestrá a nádherná hra, kterou je radost hrát.

80 %

Metro

Pestrobarevné tratě a vzrušující výběr automobilů a režimů ve výsledku tvoří hru, která je mnohem více o zábavě, nežli simulaci.

70 %

DiRT 5 si ve verzích pro všechny dostupné platformy můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama