Uniklé video ukazuje rychlost načítání Spider-Man: Miles Morales na PS5
Novinka Uniklé video ukazuje rychlost načítání Spider-Man: Miles Morales na PS5

Uniklé video ukazuje rychlost načítání Spider-Man: Miles Morales na PS5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

33
Platformy PlayStation PlayStation 5

SSD disk zaručuje skutečně nevídanou rychlost.

Reklama

Nové video, které se původně objevilo na stránkách Redditu a Impur, ukazuje rychlost načítání očekáváné PlayStation exkluzivity Spider-Man: Miles Morales, a to právě na nejnovější konzoli z produkce Sony, PlayStation 5. Rychlost, s kterou se od stisknutí tlačítka Play na domovské obrazovce systému PS5 dostaneme až po hlavní nabídky hry je celých sedm sekund, přičemž z hlavní nabídky do samotné hry je to další dvě sekundy.

Původ videa byl původně nejasný, ale později se potvrdilo, že osoba ve videu mluví norsky, tudíž se předpokládá, že video pochází z Norska. Na Redditu bylo toto video zveřejněno během víkendu a na Impur dokonce dosáhlo na hranici 4 miliónů shlédnutí.

Společnost Sony se snažila toto video z internetu odstranit, protože porušuje současné embargo na recenze PlayStationu 5. V současné chvíli je video pořád dostupné.

Video demonstruje, že nás skutečně čeká zlatá éra hraní. Rychlost načítání určitě patří k jednomu z mnoha aspektů, které budou dělat z nových konzolí skvělou generaci. Ostatně, stejně se o tom vyjadřují i někteří fanoušci.

"Hraní konzolových her nové generace s rychlostí 60 snímků za sekundu na velké televizi s nulovou dobou načítání je stejně tak úžasné, jak jsem doufal.

Tato generace už má skvělý začátek. Bez ohledu na to, jakou platformu si vyberete, nebudete zklamáni.

(Pokud si nevyberete Stadiu)."

Extrémně rychlá doba načítání je možná díky vysokorychlostnímu disku SSD. Společnost Sony nedávno předvedla uživatelské rozhraní PlayStationu 5, ale zatím nebylo oficiálně demonstrováno, jak rychlá je načítací doba her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama