Guild Wars 2 odkládá své vydání na Steamu
Guild Wars 2 Novinka Guild Wars 2 odkládá své vydání na Steamu

Guild Wars 2 odkládá své vydání na Steamu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC Apple Mac

Autoři se chtějí více zaměřit na chystanou expanzi.

Reklama

Guild Wars 2 od ArenaNetu patří už po dlouhé roky k MMORPG stálicím, kdy tvůrci do titulu neustále přidávají různé menší či větší obsahové aktualizace a eventy.

V srpnu autoři oznámili práce na nové velké expanzi, která ponese název End of Dragons, v níž se podíváme na jižní ostrov Cantha. Níže se můžete podívat na kratičkou ochutnávku s tím, že datum vydání datadisku je směřováno na rok 2021.

Společně s pracemi na rozšíření jsme se taktéž dočkali zprávy o tom, že se hra podívá na populární platformu Steam, což se mělo stát tento listopad.

To bohužel již neplatí, jelikož na oficiálních stránkách Guild Wars 2 se objevila informace o odložení tohoto vydání na neurčito, což bylo zapříčiněno tím, že veškeré pracovní síly se zaměřují na chystaný datadisk, aby dostál vysokým očekáváním fanoušků.

Druhým faktorem pak přirozeně je i chystané zakončení The Icebrood Sagy, u nějž vývojáři doufají, že předčí finále předchozích sezón Living Worldu.

Jako jistá forma vynahrazení nám ale může být fakt, že tento čtvrtek (5. listopadu) se dočkáme prvního traileru právě na toto finále, které nese název The Icebrood Saga: Champions a přinese nové příběhové sekvence, opakovatelné questy a aktivity, odměny či achievementy v rámci několika kapitol, kdy první vyjde 17. listopadu.

Případné čekání si můžete zkrátit poslechem třeba této nesmrtelné hudby.

Video pochází z kanálu GW2 Albert

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama