Souhrn recenzí Marvel's Spider-Man Miles Morales
Novinka Souhrn recenzí Marvel's Spider-Man Miles Morales

Souhrn recenzí Marvel's Spider-Man Miles Morales

Martin Pritula

Martin Pritula

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Embargo na jednu z nejočekávanějších PS exkluzivit opět padlo se značným předstihem.

Reklama

Jedním z nejočekávanějších podzimních titulů je bezpochyby i Marvel's Spider-Man Miles Morales od studia Imsomniac Games, kteří novinku vydávají jen přibližně dva roky po vydání předchozího Marvel's Spider-Man 2018. Nabízela se proto otázka, nakolik plnohodnotná hra bude, na což dozajista odpoví souhrn recenzí, který jsme si pro vás připravili.

Souhrn recenzí Marvel's Spider-Man Miles Morales

GamesBeat

Nejsem si jistý, jestli někdy konzole Sony měla lepší launch titul, než právě Spider-Man: Miles Morales. Je to nesrovnatelně lepší, než Knack a Killzone: bůhvíco ten podtitul vlastně byl.

100 %

EGM

Pokud si myslíte, že Marvel's Spider-Man: Miles Morales je malým a vedlejším produktem od Insomniac Games, nenechte se zmást. Jistě, není to tak dlouho co vyšel jeho předchůdce, ale hra je nabitá dostatkem nových nápadů a pyšní se i zdokonaleným herním designem, takže působí hodnotný nástupce. Vrhněte se do úžasného příběhu, který navíc krásně předvádí sílu PlayStation 5. Není pochyb, že se jedná o jeden z nejlepších launch titulů za hodně dlouhou dobu.

100 %

God is a Geek

Miles Morales vylepšuje už tak fantastickou hru, která mu předcházela. Insomniac Games dále nepřestávají překvapovat a tohle je snad jejich nejlepší hra vůbec.

95 %.

PlayStation Universe

Marvel's Spider-Man: Miles Morales je úžasný a nezbytný launch titul pro PlayStation 5. Je to nádherně stravitelná superhrdinská akce, která nejen že zachovává mechaniky svého předchůdce z roku 2018, ale také připravuje půdu pro plnohodnotné pokračování, které bude následovat . A to je zásadní věc.

90 %

Destructoid

Plně jsem očekával, že to bude vedlejší příběh, ale bylo to mnohem víc.

90 %

IGN

Marvel's Spider-Man: Miles Morales není tak nabitý obsahem jako originál, ale stále vyniká svým zásadním příběhem v Insomniac Spider-Man Univerzu. Je to fantastické pokračování, vypráví nádherný příběh specifický pro Milese a vylepšuje základy původní hry. Dále je to ale i vynikající způsob, jak si osahat PlayStation 5. Hra vypadá působivě, rychle se načítá a zábavně využívá ovladač DualSense, audio a další. Ale bez ohledu na to, na které generaci PlayStationu si hru zahrajete, se jedná o vydařené pokračování jedné z nejlepších her o superhrdinech, jaké kdy vyšly.

90 %

XGN

Spider-Man Miles Morales vylepšuje originál mnoha způsoby díky novému hardwaru, úžasnému příběhu a postavám. Je sice o něco kratší, což ve skutečnosti zlepšuje tempo hry, zatímco hudba dává Milesovu dobrodružství jedinečný styl a osobnost.

90 %

GamesRadar+

Brilantní, ale příliš krátký vzorek života superhrdiny Milese Moralese.

80 %

Vandal

Miles Morales je zábavné akční dobrodružství, které spojuje předchozí díl s jeho případným pokračováním. Zachovává v sobě všechny dobré věci, ale nenabízí nic nového.

80 %

PSX-Sense.nl

Miles Morales je naprosto úžasný na pohled a je neuvěřitelně zábavný. Zároveň je i jakýmsi vylepšením oproti svému předchůdci. Vedlejší úkoly se však stále opakují a hra je příliš krátká na to, aby ospravedlnila svou cenovku.

75 %

Marvel's Spider-Man: Miles Morales vychází s českými titulky 12. listopadu na PS4/PS5.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone, kde získáte i samolepky na notebook jako dárek.

Souhrn recenzí Marvel's Spider-Man Miles Morales

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama