Nadějný horor The Medium odložen
The Medium Novinka Nadějný horor The Medium odložen

Nadějný horor The Medium odložen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Silent Hillem inspirovaná záležitost však nebyla posunuta daleko.

Reklama

Není tomu příliš dlouho, co se na našem webu objevila informace o tom, že nadějný hororový kousek The Medium od polského celku Bloober Team dostal své datum vydání, které bylo stanoveno na 10. prosince tohoto roku.

Jenomže člověk míní, život mění, což znamená, že vývojáři na svém oficiálním Twitteru oznámili nemilou zprávu, kterou je odložení vydání na 28. ledna roku 2021, takže zcela upřímně se zase o příliš velký odklad nejedná.

"Po pečlivém přemýšlení a úvaze jsme se dnes rozhodli udělat obtížné rozhodnutí, kterým je odložení vydání The Medium na 28. ledna 2021. Nebyla to jednoduchá volba, ale byla udělána kvůli situaci kolem onemocnění Covid-19 v Polsku, a také kvůli naplánovaným vydáním ostatní her na trhu. Bloober Team se i nadále zaměřuje na doručení toho doposud největšího, nejambicióznějšího a strach vyvolávajícího zážitku.

Dodatečný čas nám umožní hru lépe odladit, díky čemuž budeme moci dodat naší inovativní a žánr posunující vizi interaktivního psychologického hororu. Nebojte se ale, tento odklad nás nezastaví od toho, abychom s vámi sdíleli další informace, takže v brzké době můžete očekávat odhalení dalších vrstev tajemství hry The Medium." - zní oficiální zpráva.

Nadějný horor The Medium odložen

Z prohlášení je tedy evidentní, že vývojáři především chtějí, aby titul zbytečně nezapadl v silné konkurenci (Cyberpunk 2077?), což je podle mého moudré rozhodnutí.

Každopádně pokud by vás toto odložení přeci jen opravdu mrzelo, můžete si zkrátit vaše čekání poslechem jedné z herních melodií, na které spolupracovali skladatelé Arkadiusz Reikowski (Kholat, Layers of Fear) a Akira Jamaoka (série Silent Hill).

No a jestli vám bude i to málo, můžete zhlédnout jedno z novějších videí, které prozkoumává to, jak přesně funguje jeden z nejzajímavějších systémů hry, jímž je zobrazování dvou realit zároveň.

The Medium si můžete předobjednat na Steamu, případně v obchodě Microsoft Store, kdy v prvním jmenovaném je aktuální cena 37,79 eur (zhruba 1 000 Kč) a v druhém 1286 Kč. Titul bude při vydání taktéž dostupný ve službě Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama