Next-gen aktualizace pro DOOM Eternal a ESO nebudou dostupné v den vydání konzolí
DOOM Eternal Novinka Next-gen aktualizace pro DOOM Eternal a ESO nebudou dostupné v den vydání konzolí

Next-gen aktualizace pro DOOM Eternal a ESO nebudou dostupné v den vydání konzolí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bethesda odpovídá na nejpalčivější otázky ohledně vylepšených verzí.

Reklama

Letos v srpnu Bethesda potvrdila, že jejich dva úspěšné tituly v podobě DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online čeká speciální vylepšení zdarma pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Tyto konzole posléze u prvních majitelů v České republice budou velice brzy, pročež společnost odpověděla na ty nejpalčivější otázky ohledně next-gen verzí obou těchto her.

První informace se přirozeně týká toho, jakým způsobem je možné upgradovat verze ze starých konzolí (tedy z PS4 a Xbox One) na jejich nové varianty. To se udělá velice jednoduše, kdy na Xboxu díky funkci Smart Delivery bude vylepšení staženo automaticky, zatímco na PS5 je jej třeba stáhnout z obchodu PlayStation Store. Pokud jste pak vlastníci diskových verzí, tak musíte pořídit konzoli s mechanikou a disk v ní mít při hraní vložen.

Poněkud nemilá zpráva ale je, že next-gen aktualizace nebudou dostupné v den vydání samotných konzolí a je třeba si na ně počkat. Zájemci tedy prozatím budou muset využít možnost hraní skrze zpětnou kompatibilitu, kdy nicméně i zde nejspíše budou různá implicitní vylepšení díky výkonu samotných strojů.

Příjemnou zprávou nicméně je to, že společně se základní hrou se přenese i veškerý dodatečně zakoupený obsah a především uložené pozice, takže nemusíte začínat zbytečně od začátku (je ovšem třeba používat furt ten stejný účet).

DOOM Eternal na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch zakoupíte v obchodě Xzone, kde jako bonus k objednávce získáte steelbook. Ve stejném obchodě si taktéž můžete zakoupit The Elder Scrolls Online: Greymoor pro PC, PlayStation 4 a Xbox One či případně i starší rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama