Halo 4 Novinka Halo 4 na PC za pár dní

Halo 4 na PC za pár dní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Halo: The Master Chief Collection na PC bude konečně kompletní.

Reklama

Halo: The Master Chief Collection začala svou pouť na PC na začátku minulého prosince za pomoci Halo: Reach. V rámci jednoho roku do této sbírky postupně vycházely další díly této vesmírné série, která se velice brzy stane kompletní.

Microsoft a vývojáři z 343 Industries totiž za pomoci povedeného filmečku oznámili, že poslední díl skládačky se jménem Halo 4 z roku 2012 vyjde v rámci této kolekce na PC již 17. listopadu, tedy ve stejný den, kdy se jí v kompletní podobě dočkají i majitelé nových konzolí Xbox Series X/S.

Tento díl byl stejně jako předchůdci pro PC vylepšen hned několika věcmi, kdy se můžeme těšit na hraní až ve 4K Ultra HD při 60 FPS a samozřejmostí je i možnost úpravy FOV.

Taktéž se zde dočkáme všech dostupných módů, kdy se lze pustit do remasterované kampaně, multiplayerových bojů na více jak 25 mapách či kooperačního režimu Spartan Ops, kdy mise v něm příběhově navazují na konec kampaně.

Halo 4 si půjde samostatně zakoupit na Steamu či v Microsoft Store, kde taktéž naleznete i kompletní kolekci, která vyjde o něco výhodněji, než nákup všech dílů zvlášť.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama