Call of the Sea má datum vydání
Call of the Sea Novinka Call of the Sea má datum vydání

Call of the Sea má datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Tajuplný ostrov skrývá mnohá překvapení.

Reklama

Španělské studio Out of the Blue Games z Madridu se rozhodlo, že jejich herní prvotinou bude dobrodružná hádanková hra Call of the Sea, která byla představena v květnu tohoto roku.

Ta bude vyprávět příběh ze třicátých let minulého století, kdy v roli manželky Nory se vydáte na tajuplný ostrov v Jižním Pacifiku, kam se vyjela hledat svého milovaného manžela Harryho. Netrvá ale příliš dlouho a Norah zjistí, že tento na první pohled malebný ostrov skrývá poněkud prazvláštní tajemství. Příběh tedy bude plný emocí, napětí a samozřejmě i surrealistických výjevů.

Call of the Sea má datum vydání

Ve hře bychom se taktéž neměli dočkat žádného násilí, takže hlavní roli zde bude hrát explorace a řešení hádanek. Hlavní představitelce navíc propůjčila hlas dabérka Cissy Jones, jíž můžete znát například z adventury The Walking Dead či The Firewatch.

Do nedávna se ovšem nevědělo, kdy se tato výprava na tajuplný ostrov uskuteční, což se ovšem aktuálně změnilo, jelikož bylo odhaleno oficiální datum vydání hry.

To spadá na 8. prosince, kdy se dočká PC (Steam, GOG, Microsoft Store) a Xbox Series X/S. Skvělou zprávou je, že hra bude ihned dostupná v předplatném Xbox Game Pass, což se týká jak konzolové, tak i PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama