Fortnite Novinka Kratos dorazil do Fortnite

Kratos dorazil do Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

A vypadá to, že se dočkáme i Master Chiefa.

Reklama

Předevčírem jsme vás informovali o nové sezóně Zero Point (respektive páté z druhé kapitoly), která se podívala do populárního Fortnite.

Ta s sebou přinesla hromadu změn, kdy se na mapě objevily nové lokace či NPC postavy, které hráčům zadávají různé úkoly, jejichž splněním dostanou různé odměny.

Celým tématem této sezóny nicméně je, že Agent Jones do místního světa povolal ty nejlepší lovce z různých realit, na nichž bude spočívat osud místního ostrova, kdy jedním z nich je třeba Mando ze Star Wars seriálu The Mandalorian.

A ke stávajícímu listu lovců se nově přidává další borec z kompletně jiné franšízy, jímž není nikdo menší, než samotný Kratos z PlayStation exkluzivity God of War.

Kratos dorazil do Fortnite

Toho si již nyní můžete pořídit z místního Item Shopu, kdy si lze zvolit, jestli chcete samotnou postavu, případně rovnou speciální bundle, jenž v sobě skýtá i další věci z jeho Oathbreaker setu (2 200 V-Bucks).

Mezi nimi naleznete jeho rozkládací štít (fungující jako glider), jenž mu věnovala jeho druhá milovaná žena Laufey, mocnou sekeru Leviathan (ta zde funguje jako skin pro krumpáč) a hlavu moudrého Mimira, jako kosmetického prvku na záda.

Kratos dorazil do Fortnite

Společně s tímto balíčkem se do hry také podívá vůbec první emote spojený s krumpáčem (v tomto případě sekerou). Ten se jmenuje Freezing Burst emote a vypadá takto:

https://cdn2.unrealengine.com/br-blog-freezingburst-mp4-4e58c0b5065d.mp4

Pokud patříte k majitelům PlayStationu 5 a tento outfit si zakoupíte, dostanete po odehrání následného zápasu exkluzivní bonus ve formě obrněné varianty skinu.

Kratos dorazil do Fortnite

Jak to tedy vypadá, tak se některým hráčům tímto mohl jistým způsobem splnit sen, kdy si za tohoto bijce mohou zahrát i někde jinde, než na konzolích PlayStation.

A aby těchto spoluprací nebylo málo, tak na internet se začaly dostávat úniky o tom, že další postavou, která se do hry podívá, by mohl být Master Chief ze série Halo, s nímž by ještě měl dorazit Warthog a UNSC Pelican.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama