Novinka Upoutávka TGA oslavuje hry roku 2020

Upoutávka TGA oslavuje hry roku 2020

Martin Zavřel

Martin Zavřel

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Připomeňte si, jak skvělé zážitky jsme letos od her dostali.

Reklama

Největší každoroční show udílení cen za hry roku je již za rohem, dočkáme se jí v noci ze čtvrtka na pátek (konkrétně v 01:00 hodinu ráno v pátek 11.12., přičemž pre-show začíná již od 00:30). Ačkoliv jsou někteří nespokojení s tím, že se ceny opět udílejí před koncem roku a některé hry tak nestihly být nominovány, pořád jde o největší show, oslavující videohry a zvyšující jejich prestiž nejen v rámci, ale také za hranice herního průmyslu. Navíc se opět můžeme těšit na řadu světových premiér herních ukázek a odhalení, které by nám tentokrát měly nabídnout opravdu lákavý pohled od budoucnosti nové generace herních platforem.

Bez ohledu na očekávání nebo kontroverze ohledně cen samotných si ale můžeme užít parádní video upoutávku, kterou sestříhal sám zakladatel a hlavní moderátor TGA, Geoff Keighley. Skutečnost, že si s ní dal práci osobně, je dalším z rady důkazů v posledních letech, jak moc tenhle obor Geoff miluje a jak moc mu záleží na tom, aby byl náležitě oslavován a posouval se kupředu. Což se mu rozhodně daří, neboť loňské udílení cen sledovalo neuvěřitelných 45 milionů diváků (pro srovnání, filmové Oskary loni sledovalo 29,6 milionů lidí).

Za ty roky nám TGA nadělily plno skvělých momentů, od úžasných hudebních vystoupení...

...po chvíle jako tato, kdy zástupci všech herních platforem stanuli svorně vedle sebe, aby vyslali správu mezi hráče, že mají "ukončit konzolové války":

A zapomenout nesmíme ani na nejlepší hranou scénku všech dob:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama