Phoenix Point dorazil na Steam a GOG
Phoenix Point Novinka Phoenix Point dorazil na Steam a GOG

Phoenix Point dorazil na Steam a GOG

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Windows PC Apple Mac

Tímto skončila roční exkluzivita pro Epic Games Store a Microsoft Store.

Reklama

Minulý rok v prosinci vyšla exkluzivně na Epic Games Store a Microsoft Store (zde bylo možné titul hrát v rámci předplatného Xbox Game Pass) nová tahová strategie Phoenix Point, za kterou stál "otec" X-COM série - Julian Gollop.

Hra se sice potýkala s nejedním technickým problémem, avšak pro fanoušky a přiznivce tahových soubojů se stále jednalo o lákavou koupi, už jenom díky inspiraci dílem H.P. Lovecrafta.

Samozřejmě si na našem webu můžete přečíst recenzi, kde jsme udělili přívětivých 7 bodů z 10 s tímto slovním shrnutím:

"Netroufnu si hře udělit vyšší hodnocení, protože jde prakticky o to samé, co jsme v minulých letech hráli od Firaxis. Také respektuji, že citelné množství hráčů hlásí technické problémy i nevyváženost hry za určitých okolností. Já si ale svůj první průchod kampaní náramně užil a několik dní jsem se od hry doslova nedokázal odtrhnout, jak mě bavily její strategické vrstvy i parádně promyšlený lore. Skalní fanoušci XCOMu si k hodnocení mohou přičíst bod navíc, stejně jako fanoušci Lovecrafta. Snadnou matikou pak zjistíte, jaký zážitek jsem ze hry měl já, jakožto velký fanoušek obojího."

Pokud jste následně zdatní v počítání, tak vám nejspíše došlo, že ve čtvrtek, 3. prosince, vyprchala domluvená exkluzivita, tudíž si zájemci mohou hru zakoupit i na oblíbeném Steamu a GOGu, kdy na obou platformách naleznete do 22. prosince příjemnou 50% slevu, tudíž vás vyjde na 24,99 eur, což je nějakých 670 Kč. Tato sleva je platná i v Epic Games Store.

Titul zde navíc naleznete v Year One edici, která v sobě skrývá základní hru, dvě příběhové rozšíření Legacy of the Ancients a Blood and Titanium, balíček zbraní a přepracovaný úvod, kde na vás také bude čekat předělaný tutoriál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama