Demo české adventury Polda 7 bude brzy dostupné zdarma
Polda 7 Novinka Demo české adventury Polda 7 bude brzy dostupné zdarma

Demo české adventury Polda 7 bude brzy dostupné zdarma

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

33
Platformy Windows PC

A připravená je i zajímavá soutěž.

Reklama

Fanoušci oblíbené české adventurní série Polda budou nepochybně skákat radostí. Vývojáři ze Zima Software si připravili pro hráče demoverzi své nadcházející hry Polda 7, která bude dostupná zdarma 20. prosince letošního roku. Demo bude ke stažení na oficiálních stránkách série Polda a bude určeno pouze pro operační systém Windows.

V rámci tohohle dema bude mít hráč možnost odehrát první scénu, která bude v plné verzi sloužit jako tutoriál. V demoverzi bude možnost odehrát tuto pasáž bez nápovědy. Hráč se ovšem bude moct poté projít po několika dalších pozadích.

Pokud plánujete si demo zahrát, určitě si dejte v těchto dalších pozadích pozor, jelikož v nich bude ukryto tajné heslo. Toto heslo je důležité k tomu, aby jste se mohli zúčastnit soutěže, kterou studio Zima Software pořádá. Kdo z hráčů najde heslo jako první, vyhraje hlavní cenu této soutěže, a to umístění jeho karikatury v síni slávy v plné verzi hry. Další hráči v pořadí pak budou odměněni limitovanou edicí a hracími kartami Polda. Pokud se soutěže zúčastníte a pošlete nalezené heslo do 31. ledna 2021, budete automaticky zařazeni do slosování o další dvě limitované edice hry Poldy 7. Bližší informace budou autoři průběžně zveřejňovat na své Facebookové stránce.

Sedmé pokračování série Polda by nás mělo zavést na setkání největších celebrit světa, kde budeme řešit případ mimozemského stroje. Tento rok v červnu autoři splnili crowdfundingovou kampaň na serveru HitHit a podařilo se jim během prvních dnů získat celou požadovanou částku. Vydání hry je zatím naplánované na říjen 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama