CD Projekt RED se omlouvá a slibuje nápravu
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projekt RED se omlouvá a slibuje nápravu

CD Projekt RED se omlouvá a slibuje nápravu

Martin Pritula

Martin Pritula

137
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Studio upřesňuje blížící se aktualizace konzolových verzí.

Reklama

Před malou chvílí vydalo studio CD Projekt RED novou důležitou zprávu, ve které popisuje nadcházející aktualizace pro hru Cyberpunk 2077 a omlouvá se za současný stav hry na původních konzolích.

Vážení hráči,

Nejprve bychom chtěli začít omluvou za to, že jsme hru neukazovali na základních konzolích předchozí generace před jejím vydáním, a v důsledku toho jsme Vám neumožnili učinit informovanější rozhodnutí o Vašem nákupu. Měli jsme věnovat větší pozornost tomu, aby hra vyšla na konzolích PlayStation 4 a Xbox One v lepším stavu.

Za pomocí připravovaných aktualizací opravíme chyby a pády hry a vylepšíme celkový zážitek. První aktualizace vyšla nedávno a další přijde během příštích sedmi dnů. Aktualizací bude více a vyjdou v okamžiku, kdy budou připravena nová vylepšení. I po prázdninách budeme v práci pokračovat. Vydáme dvě velké opravy počínaje Patchem #1 v lednu a v únoru bude následovat Patch #2. Tyto dvě záplaty by měly vyřešit nejvýznamnější problémy, se kterými se hráči na nejstarších konzolích potýkají. O obsahu každé opravy vás budeme informovat před jejím vydání. Nepovede se nám docílit toho, aby hra vypadala a běžela na původních konzolích jako na vysoce výkonném PC nebo konzoli nové generace, ale bude tomu stavu blíže, než nyní.

Vždy chceme, aby každý, kdo kupuje naše hry, byl s nákupem spokojen. Ocenili bychom, kdybyste nám dali šanci, ale pokud se hrou nejste spokojeni a nechcete čekat na aktualizace, můžete se rozhodnout zažádat o vrácení peněz. U kopií zakoupených digitálně použijte systém vrácení peněz v sítích PSN nebo Xbox. U krabicových verzí se nejprve pokuste získat své peníze zpět v obchodě, kde jste hru zakoupili. Pokud to není možné, kontaktujte nás prosím na helpmerefund@cdprojektred.com a my uděláme vše proto, aby jsme Vám pomohli. Od dnešního dne nás můžete kontaktovat po dobu jednoho týdne až do 21. prosince 2020.

Pokorně,

Marcin Iwiński, Adam Kiciński, Adam Badowski, Michał Nowakowski, Piotr Nielubowicz, Piotr Karwowski

P.S. PC hráči budou také dostávat pravidelné aktualizace a opravy.

Redakční dojmy ze Cyberpunku 2077 si můžete přečíst zde.

Nyní pro vás pořádáme i soutěž o tři kopie hry, které se můžete zúčastnit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama