Daniel Vávra sdílel své pocity ohledně Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Daniel Vávra sdílel své pocity ohledně Cyberpunku 2077

Daniel Vávra sdílel své pocity ohledně Cyberpunku 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

186
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jeho názor vás možná překvapí.

Reklama

Daniela Vávru nejspíše znáte především jako člověka, který stojí za kultovním českým titulem Mafia: The City of Lost Heaven či za Kingdom Come: Deliverance od studia Warhorse.

Jeho osobu taktéž můžete dobře znát z různých medií, jeho podcastové série Jáma pekel, případně jako jednoho z podněcovatelů iniciativy Stop cenzuře.

Pro tuzemské osazenstvo se tedy jedná o jednu z nejznámějších persón české videoherní scény, která aktuálně na svém Twitteru sdílela svůj názor na nový hit - Cyberpunk 2077.

Pokud Daniela Vávru sledujete delší dobu, tak by člověk mohl očekávat, že ke hře bude mít několik výtek, avšak opak je pravdou.

Po dohrání totiž prohlásil, že se podle něj jedná o mistrovské dílo, kdy chválí především příběh od Adama Blacha a Tomasze Marchewka a samozřejmě vizuál, přičemž se pro něj jedná o nejlepší hru za poslední dva roky.

Jediné, co úplně nevyhovovalo, byl pomalejší začátek.

Svůj odstavec si zasloužily i milostné scény a vztahy, které jsou podle Vávry ty nejlepší, co se ve hrách dají najít (kromě Terezy z KCD, samozřejmě), s čímž osobně rozhodně souhlasím.

Jeho očekávání přitom nebyla příliš vysoká, jelikož při oznámení hry byl velice skeptický a rozhodně neočekával, že by se podařilo zopakovat úspěch třetího Zaklínače, tudíž ho kvality Cyberpunku skutečně překvapily (především vyprávění).

Také došlo ke komentáři ohledně technického stavu hry. Podle autora je každé velké open-world RPG zabugované, protože jsou jednoduše příliš komplexní na to, aby je bylo možno testovat bez toho, aby milióny lidí zkoušely nejrůznější kombinace, které v nich lze vytvořit. Cyberpunk 2077 poté navíc při launchi vyšel na 9 platforem, což tento úkol dělá ještě těžší.

Pokud titul stále nemáte, můžete si ho zakoupit v obchodě Xzone, stejně jako velkou porci doprovodného materiálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama