Death Stranding a Cyberpunk 2077 spojili síly
Cyberpunk 2077 Novinka Death Stranding a Cyberpunk 2077 spojili síly

Death Stranding a Cyberpunk 2077 spojili síly

Dominik Tománek

Dominik Tománek

14
Platformy Windows PC

Přibyde obsah inspirovaný Cyberpunkem.

Reklama

Kojima Productions zatím s Death Stranding neskončili. Vývojáři totiž nedávno oznámili speciální update, který exkluzivně do PC verze přidá obsah inspirovaný světem hry Cyberpunk 2077. Jde nejspíše o "splátku", protože v Cyberpunku se Hideo Kojima krátce objevil a společně s ním i ikonický BB.

Bezplatná aktualizace přidá šest nových misí, které podle oznámení budou obsahovat "postavy a lore ze Cyberpunku 2077". Kromě úkolů hráč dostane i kybernetickou ruku, brýle inspirované Johnnym Silverhandem a motorku s motivem hry, která by podle tvůrců měla oplývat lepším skokem. Nejzajímavější je však nejspíše nová schopnost, díky které bude moct Sam Bridges použít hacking a zabránit tak spuštění sensorů nastražených frakcí Mule.

Crossover her se v Death Stranding neobjevil poprvé, za zmínku stojí i sada věcí inspirovaná sérií Half-Life a Portal, která vyšla na začátku roku.

Pokud jste hru ještě nehráli, tak v rámci oslavy pěti let od založení Kojima Productions máte možnost Death Stranding koupit na Steamu, Epic Games Storu a Humble Storu za poloviční cenu. Přečtěte si recenze na Death Stranding a Cyberpunk 2077, které jsem na Zingu vydaly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama