Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Do Fall Guys dorazí skiny z DOOMa

Do Fall Guys dorazí skiny z DOOMa

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Navíc se můžete podívat na vánoční speciál.

Reklama

Tak je to skutečně tady. Před nějakým měsícem jsme vás informovali o spekulacích a v lednu se tomu stane skutečností.

Samozřejmě hovořím o další spolupráci tvůrců rozverného battle-royale Fall Guys s jinými hrami, kdy tentokrát se do hledáčku dostal krvavý a démonický DOOM.

Díky tomu si od 12. ledna můžete ve virtuálním obchodě za korunky (ty lze získat vítězstvím či jako odměnu postupem v sezóně) pořídit trojici nových skinů, jimiž je hlavní hrdina DOOM Slayer a dva jeho typičtí nepřátelé v podobě Cacodémona a Cyberdémona.

Nahoře navíc můžete zhlédnout krátký filmeček ke příležitosti jejich vydání, jenž je opět roztomilý.

Možná už trochu méně roztomilý je vánoční speciál, kteří autoři z Mediatonic ve spolupráci s vydavatelem Devolver Digital vypustili v prosinci.

Tento krátký hraný filmeček můžete zhlédnout níže, přičemž zabudování fazolky z Fall Guys do reálného světa působí trochu podivným dojmem a minimálně u mě vyvolává lehce nepříjemný pocit.

Takové video si nicméně zaslouží pohled do zákulisí na to, jak se vlastně vůbec tvořilo. Autoři si to samozřejmě uvědomují, pročež vydali i téměř pětiminutové "Behind the Schemes" video, které zachycuje různé procesy, jimiž si lidé při natáčení museli projít.

V něm zjistíte, že ústřední fazolka je vlastně takový R2D2 a také to, že všichni na place nosili roušku, tudíž tam nemusel přijít Tom Cruise, aby je seřval.

PC verzi hry lze následně zakoupit přímo v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama