Dead Cells Novinka Dead Cells: Fatal Falls DLC koncem ledna

Dead Cells: Fatal Falls DLC koncem ledna

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na dva nové biomy a jednoho bosse.

Reklama

2D akce Dead Cells nás okouzlila už před více jak dvěma roky, kdy se jedná o skvělý roguelike, jenž by neměl chybět ve virtuální knihovničce každého nadšence do tohoto subžánru.

Tato slova posléze potvrzuje i text naší dobové recenze, kde si hra odnesla zasloužených 9 bodů z 10 s tímto verdiktem:

"Povedená rougelike hra, která nabízí spousty hodin zábavy a návykového hraní. Škoda jen vizuálu, který nám přijde nemastný neslaný, a taky toho, že se místy snaží být vtipná. Jinak se jedná o brutální řežbu, která vás jednou přivede do hrobu. Klidně i víckrát."

Minulý červenec posléze bylo oznámeno, že tyto herní kvality byly rozeznány i samotnými hráči, jelikož se do té doby prodalo více jak 3 milióny kopií, kdy tento úspěch je rozhodně zasloužený.

Pokud by vám ale už docházel v této hře obsah, tak vás jistě potěší, že autoři oznámili datum vydání připravovaného DLC s podtitulem Fatal Falls, které dorazí na všechny platformy už 26. ledna.

To do hry přidá dva nové biomy, na něž lze narazit v mid-gamu, přičemž se jedná o alternativní cesty k lokacím Stilt Village/Clock Tower a Slumbering Sanctuary/Forgotten Sepulcher.

První z těchto dvou biomů se jmenuje Fractured Shrines a skládá se z hromady vznášejících se ostrůvků, jenž jsou propojeny římsami a pokryty různými pastmi. Z řad nepřátel vás tu pak budou čekat hadí lidé a obří sochy s ještě většími sekerami.

Dead Cells: Fatal Falls DLC koncem ledna

Druhou lokací posléze je The Undying Shores, pyšnící se mnoha jeskyněmi, jenž jsou ale plné nemrtvých léčitelů a podivných experimentů.

Dead Cells: Fatal Falls DLC koncem ledna

Samozřejmostí je i nový boss, který dřímá v lokaci The Mausoleum, jenž je domovem zahradníka, který zbožňuje květiny a houby. Bohužel pro vás, vy nejste ani jednou z těchto věcí.

Cena tohoto rozšíření je 4,99 eur, tedy zhruba 130 Kč a koupit ho půjde na Steamu, GOGu, Epic Games Store, PlayStation Store, Microsoft Store a v Nintendo eShopu.

Pokud nicméně ještě nevlastníte předchozí rozšíření The Bad Seed, tak si můžete zakoupit speciální společný balíček s těmito dvěma DLC, který vám ušetří 15 %.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama