Vyzvedněte si Little Nightmares zdarma
Little Nightmares Novinka Vyzvedněte si Little Nightmares zdarma

Vyzvedněte si Little Nightmares zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Kromě toho si můžete vyzkoušet i demo dvojky.

Reklama

Plošinovka z roku 2017 s názvem Little Nightmares je parádní záležitostí, která oplývá lehkým hororovým nádechem, přičemž vyniká hlavně svou výtvarnou stránkou a dobrými hádankami.

Naše recenze ve své době následně udělila velice krásných 9 bodů z 10, kdy její shrnující slova zněla takto:

"Little Nightmares je řemeslně skvěle zvládnutá plošinovka, která se stává takřka povinností pro všechny fanoušky Inside a Limba. Pokud se smíříte s krátkou herní dobou putování bosé dívky v pláštěnce, zažijete děsivou a tajemnou cestu k překvapivému rozuzlení."

Titul byl přitom poměrně úspěšný, což dalo za vznik druhému dílu, jehož se dočkáme už 11. února, kdy se dočkají platformy jako je PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (next-gen verze později).

Nicméně ještě předtím přichází vydavatelská společnost Bandai Namco se skvělou nabídkou, kterou je první díl na PC kompletně zdarma.

Pro jeho zisk si stačí "dojít" do oficiální obchodu společnosti a hru si zde vyzvednout, po čemž dostanete klíč na platformu Steam.

Aktuálně to má však jeden háček, jelikož tato propagační akce před vydáním druhého dílu se trochu zvrtla, což znamená, že je hra dočasně nedostupná.

Každopádně ničeho se nebojte. Zítřejším dnem by měla být hra opět naskladněna, přičemž tato akce bude trvat až do 17. ledna, takže máte času dostatek.

Vyzvedněte si Little Nightmares zdarma

Pokud by vás následně zajímal i druhý díl, tak vězte, že k němu dnes vyšla demoverze na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, která je zdarma ke stažení všem majitelům těchto platforem.

Demo je už nějakou dobu dostupné na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama