Subnautica: Below Zero zřejmě na více platformách
Subnautica: Below Zero Novinka Subnautica: Below Zero zřejmě na více platformách

Subnautica: Below Zero zřejmě na více platformách

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podmořské dobrodružství si nejspíše užijí i lidé mimo PC a Nintendo Switch.

Reklama

Subnatica: Below Zero je pokračováním fenomenálního původního titulu, který v plné verzi vyšel před třemi lety.

Toto pokračování je následně na Steamu v předběžném přístupu dostupné již od konce ledna roku 2019 a autoři ho neustále doplňují nejnovějšími aktualizacemi, kdy třeba v říjnu dorazil update, jenž přinesl téměř kompletní příběh, který je předzvěstí brzkého vydání v plné verzi.

Každopádně ještě před vydáním samotné plné verze bylo ohlášeno, že se toto pokračování podívá i na hybridní konzoli Nintendo Switch, na níž by velice brzy měl vyjít i první díl.

Avšak nyní to vypadá, že se na hru mohou těšit i majitelé úplně jiných platforem.

Na webu ESRB, což je organizace pro věkové hodnocení digitální her, se totiž objevila stránka pro tento titul, která v platformách kromě PC a Nintenda Switch uvádí i PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Subnautica: Below Zero zřejmě na více platformách

To přirozeně ještě s jistotou neznamená, že se těchto verzí skutečně dočkáme, avšak je to díky tomu rozhodně velice pravděpodobné.

Ostatně by to dávalo smysl, jelikož už původní hra časem vyšla i na PlayStation 4 a Xbox One, tudíž není důvod, proč by neměl i druhý díl.

Na oficiální ohlášení si ale musíme počkat.

Pokud se vám čekat ale nechce, již nyní si můžete titul zakoupit na Steamu, kde vás vyjde na 29,99 eur (790 Kč), kdy tato větší cena je důsledkem jejího zvýšení, k němuž došlo 5. ledna.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama