Hitman 3 si na sebe již vydělal
HITMAN 3 Novinka Hitman 3 si na sebe již vydělal

Hitman 3 si na sebe již vydělal

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Agent 47 drancuje peněženky zákazníkům.

Reklama

Vyvrcholení nové trilogie s holohlavým vrahem se z pohledu kvality rozhodně povedlo.

Autoři v něm totiž dávají ještě větší důraz na prostředí, přičemž hráče nutí k tomu, aby pochopil hitmanovská pravidla. Navíc nabízí i kvalitně odvyprávěný příběh a velice slušnou porci znovuhratelnosti, vybízející k dalším a ještě lepším výkonům.

Pokud posléze chcete nějaký rozsáhlejší popis a názor, můžete si přečíst naši sáhodlouhou recenzi (tu naleznete zde).

Kvality se následně pozitivně odrazily na prodejích, kdy jsme vás v pondělí informovali o tom, že se titulu podařilo uzmout první místo v žebříčku prodejnosti fyzických kopií her ve Velké Británii.

A tentokrát to vypadá, že tento úspěch nebyl pouze u našich brexitových kolegů, nýbrž se tento díl těší popularitě všude, což vyústilo tím, že titul je ani ne po týdnu v zelených číslech, což serveru GamesIndustry.biz prozradil prezident společnosti IO Interactive - Hakan Abrak:

"Byla to práce lásky mezi našimi fanoušky a všemi zaměstnanci ve studiu. Jako vývojáři a vydavatelé jsme nesmírně hrdí na to, že můžeme říci, že Hitman 3 je již ziskový. Celkové náklady na projekt se nám vrátily za méně než týden. To nás staví na opravdu dobré místo a umožňuje nám to sebevědomě pokročit v plnění našich ambiciózních plánů pro naše budoucí projekty.

Dokázali jsme vytvořit hru, kterou si naši hráči zamilují, a přinést ji co nejpřímějším způsobem; vyvinuto i publikováno IOI. Díky tomuto brzkému zaměření jsme se udrželi na cestě, v kterou jsme všichni věřili. Každý ve studiu stál za vizí hry a zná vesmír Hitmana lépe než kdokoli jiný.

Díky této kombinaci jsme jako vydavatel velice efektivní, protože naše kreativní a vývojové týmy úzce spolupracují s vydavatelstvím a marketingem v průběhu celého projektu. Tuto spolupráci potřebujeme, protože všichni chceme vytvořit kvalitní produkt.

Navzájem vyžadujeme, aby naše hry byly ručně vytvořené, pečlivě detailní a jedinečné. V tomto okamžiku bychom naší komunitě udělali medvědí službu, kdybychom doručili něco menšího než to. Jsou zvyklí na to, že nastavujeme opravdu vysokou laťku pro kvalitu a nabízíme nezapomenutelné zážitky, takže tuto mentalitu udržujeme v popředí naší mysli nejen pro Hitmana, ale také pro naše další projekty."

Titulu se tedy zcela jednoznačně daří, a my to vývojářům rozhodně přejeme.

Hitman 3 lze zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama