HITMAN 3 Novinka Nové DLC přinese sedm smrtelných hříchů do Hitman 3

Nové DLC přinese sedm smrtelných hříchů do Hitman 3

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

První části se dočkám již tento měsíc.

Reklama

IO Interactive na začátku března představili jejich plány s novým obsahem. Teď přichází s dalším. Hitman 3: Seven Deadly Sins je kolekcí sedmi chystaných DLC, které spojuje sedm smrtelných hříchů. První expanze ponese název Greed a ústředním tématem bude chamtivost. V této části se Agent 47 vrátí do upravené mapy v Dubaji a čeká na něj eskalace The Greed Enumeration, série nových výzev, stylový "pracháčský" oblek, vycházková hůl a speciálně upravená mince.

Postupně by se měl přidat i zbytek hříchů, můžeme tedy ještě očekávat pýchu, lenost, hněv, závist, obžerství a smilstvo. Společně s každým z těchto přídavků by pak měla začít přibližně čtyři až šest týdnů dlouhá sezóna. Ta kromě nových eskalací nabídne i kontrakty.

Nové DLC přinese sedm smrtelných hříchů do Hitman 3

Seven Deadly Sins budete mít možnost zakoupit zvlášť za cenu přibližně 5dolarů, popřípadě jako komplet Seven Deadly Sins Collection za přibližně 30 dolarů.

 

Základní hru můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama