Oznámena letošní akce Ubisoft Forward
Novinka Oznámena letošní akce Ubisoft Forward

Oznámena letošní akce Ubisoft Forward

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bude součástí letošní E3.

Reklama

E3 2021 se uskuteční v digitální podobě a bude probíhat od 12. do 15 června. Její součástí budou společnosti Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Take-Two, Warner Bros, Koch Media a Ubisoft. To už víme nějakou dobu, ale poslední jmenovaná firma teď oznámila přesný termín své akce.

Ta nese, stejně jako loni, název Ubisoft Forward a začátek je stanoven na 12. června ve 21:00. Společnost pak už jen dodává, že se máme těšit na nové informace a oznámení od jejich týmů z celého světa. Oficiálně nic víc nevíme, ale je vhodné si připomenout, na čem studia Ubisoftu momentálně pracují.

Ve vývoji je remake Prince of Persia: Sands of Time, Rainbow Six Quarantine/Parasite (přesný název zatím známý není), Far Cry 6, The Settlers, ale také několik titulů, o nichž se nemluvilo už velmi dlouhou dobu. Mezi ně patří hlavně hra podle filmu Avatar, Skull & Bones a Beyond Good & Evil 2. Uvidíme, které z těchto her se na akci nakonec ukáží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama