Souhrn recenzí New Pokémon Snap
New Pokémon Snap Novinka Souhrn recenzí New Pokémon Snap

Souhrn recenzí New Pokémon Snap

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Nintendo Switch Switch

Obstojí simulátor focení i po více než dvou dekádách?

Reklama

Již pozítří vychází po více než dvaceti letech nový díl fotografického simulátoru z pohledu třetí osoby s názvem Pokémon Snap. Na naší recenzi již pracujeme, prozatím si však můžete zkrátit čekání například níže uvedeným souhrnem recenzí ze zahraničí.

Souhrn recenzí New Pokémon Snap

Telegraph

Tato hra má přesně to správné tempo, takže se vždy budete zoufale snažit o zachycení té správné momentky, jejíž pořízení však nebude působit příliš složitě. Musím přiznat, že na hráče, kteří neradi opakují určité úrovně, může Snap působit ubíjejícím dojmem. Navzdory tomu, osobnosti a chování Pokémonů se povedlo, tak proč s nimi nestrávit nějaký ten čas?

100 %

Screen Rant

New Pokémon Snap je ohromující zážitek, který v nejlepších chvílích působí, jako když jste tuto značku spatřili vůbec poprvé.

90 %

IGN Italia

Velmi zdařilá evoluce původního Pokémon Snap. Tato nová kapitola je skvělá jak pro nováčky, tak i pro zkušené fotografy.

84 %

Hobby Consolas

Už z principu tohoto žánru je pochopitelné, že bude tento zážitek repetitivní, než se tak stane si ale jistě užijete spoustu zábavy. Je to skvělá hra, pokud hledáte únik z reality.

84 %

GamePro Germany

New Pokémon Snap je překvapivě komplexní simulátor focení, který navíc není určen jen pro milovníky pokémonů.

83 %

GameMAG

New Pokémon Snap je opravdovým dárkem pro fanoušky, který vyšel 22 let po původním vydání. Nováčci si ale mohou tuto hru užít také a to tím, že se budou bavit spoustou a spoustou pokémonů, které tato hra nabízí.

80 %

PCMag

New Pokémon Snad na Nintendo Switch je hodným nástupcem milované fotografické hry z Nintenda 64. Podařilo se zde skvěle spojit klasickou hratelnost s moderními prvky.

80 %

Eurogamer Italy

Po více než dvaceti letech je jasně patrné, že Pokémon Snap nezestárla příliš dobře. Nové mechaniky a možnosti však vylepšují celkový, byť repetitivní, zážitek.

70 %

New Pokémon Snap vychází 30. dubna exkluzivně na Nintendo Switch. Předobjednat si jej můžete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama