Do Returnal vyšel dodatečný patch
Returnal Novinka Do Returnal vyšel dodatečný patch

Do Returnal vyšel dodatečný patch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 5

Podívejte se také na rozebrání hry samotnými autory.

Reklama

Returnal je nejnovější sci-fi exkluzivita pro PlayStation 5 od studia Housemarque, která svými kvalitami velice překvapila.

V naší včerejší recenzi si hra odnesla opravdu krásných 9 bodů z 10 a následující verdikt:

"Tleskám odvaze tvůrců, kteří pro svůj vstup do nejvyšší ligy herních trháků zvolili místo nějaké bezpečné jistoty takto odvážnou kombinaci žánrů. Výsledkem je osobitá hra, která s ohromující výpravou nabízí jedinečný herní zážitek. Ten je díky mnohaletým zkušenostem autorů vybroušen do mimořádné preciznosti, takže nebudete chtít odložit ovladač. Škoda toho systému ukládání, ale jinak je tohle nefalšovaná herní nirvána."

Dnešním dnem pak titul vychází pro široké publikum, které by mohlo zajímat, že také vyšel nový/day one patch s označením 1.003.000.

Jeho velikost je zhruba 10,4 GB a jeho úkolem je vybalancovat některé prvky hratelnosti, opravit několik bugů, ještě více vyleštit audiovizuál a upravit ještě trochu běh hry. Kromě toho dodává i nějaké dodatečné tutoriály. Bohužel ale nemá opravovat problémy s trofejemi, jejichž odemykání má aktuálně zlobit.

No a pokud vyžadujete další dodatečné informace či záběry ze hry, tak se můžete podívat na video níže, kdy jeden z vývojářů hry provádí prvními dvěma oblastmi.

Titul lze zakoupit v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama