KC: Deliverance Novinka Práce na českém dabingu Kingdom Come: Deliverance pokračuje

Práce na českém dabingu Kingdom Come: Deliverance pokračuje

Martin Pritula

Martin Pritula

30
Platformy Windows PC

Vzniku kompletního dabingu je možné pomoci finančním příspěvkem.

Reklama

Aktualizace:

Na Facebookovém profilu se tvůrci rozhodli odpovědět na nejčastější dotazy fanoušků:

  • Dabing pro konzole není jistý, avšak tým dělá maximum pro to, aby se uskutečnil.
  • Datum vydání dabingu není známo, mohlo by k němu však dojít již na podzim letošního roku.
  • Za příspěvky získáte za odměnu například uveřejnění vašeho jména v titulcích, možnost nadabovat menší postavu, den v dabingovém studiu, promítání celého filmu s dabéry (pakliže to situace dovolí) a možná získáte i tričko ,,podpořil jsem dabing pro KCD".
  • Zdá se, že budou nadabována veškerá rozšíření.

Na vznik dabingu již částkou 100 000 Kč přispěl i kreativní ředitel studia Warhorse Daniel Vávra, který navíc přislíbil, že se pokusí například zajistit i dobré studio na natáčení. Kromě toho však přislíbil také to, že pakliže se do 14 dní podaří nashromáždit příspěvky v celkové výší 250 000 Kč, zvýší svůj příspěvek o dalších 100 000 Kč.

Původní zpráva:

Není tomu dávno, co jme vás informovali o přípravě neoficiálního poloprofesionálního dabingu pro české středověké RPG Kingdom Come Deliverance od studia Warhorse. Dabing, o jehož vznik se stará dvojice poloprofesionálních studií, jimiž jsou Pilger Film a Megarana Studios, měl však být původně ,,pouze" jakýmsi filmem, kdy by byly nadabovány všechny cutscény ve hře, které by se následně umístili ke shlédnutí jakožto čtyřdílná série na YouTube.

Tento film z cutscén nyní s posilami (Eva Burešová Jan Přeučil Petr Gelnar a Pavel Vítek) úspěšně pokračuje a první část bude možné na kanálu Megarana shlédnout již na počátku června letošního roku. Tvůrci se ovšem rozhodli zajít dále a v plánu je nyní připravit kompletní dabing včetně jeho implementace do hry –⁠ to je nepochybně opravdu náročný proces, přičemž pakliže s tímto úkonem chcete pomoci, můžete přispět libovolnou částku na transparentní účet 4441485013/0800.

Na novou ukázku dabingu se můžete podívat výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama