Výkon Mass Effect Legendary Edition dle platforem
Novinka Výkon Mass Effect Legendary Edition dle platforem

Výkon Mass Effect Legendary Edition dle platforem

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

U nových konzolí hra nabídne dva režimy.

Reklama

Společnost EA se na svých stránkách pochlubila novými informacemi ohledně očekávané kolekce Mass Effect Legendary Edition. Ty představují rozdělení výstupního rozlišení a očekávané snímkové frekvence pro hru podle různých platforem.

Hráči na PC budou moct Mass Effect Legendary Edition hrát až při 240 fps s podporou obnovovací frekvence až 240 Hz. Hráči mohou navíc kdykoli vylepšit několik grafických možností, aby doladili preferovanou rovnováhu mezi grafikou a výkonem.

Na konzolích, a to nejen na těch nových, budou mít hráči možnost kdykoliv přepínat mezi dvěma režimy. Ten první s názvem Favor Quality upřednostňuje dosažení nejvyšší možné věrnosti obrazu výměnou za nižší snímkovou frekvenci. Druhý, Favor Framerate, upřednostňuje nejvyšší možnou rychlost snímkování tím, že změní měřítko nativního rozlišení a sníží některé grafické funkce. Podrobnější tabulku s tím, jaké rozlišení a snímkovou frekvenci hra nabídne na různých konzolových platformách, naleznete níže.

Výkon Mass Effect Legendary Edition dle platforem

Mass Effect Legendary Edition vychází 14. května na platformy PC, Xbox One a PlayStation 4. V režimu zpětné kompatibility bude možné hru hrát také na nových konzolích Xbox Series X|S a PlayStation 5. Hru si můžete předobjednat skrze obchod Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama