Gearbox možná pracuje na nové hře ze světa Borderlands
Borderlands Novinka Gearbox možná pracuje na nové hře ze světa Borderlands

Gearbox možná pracuje na nové hře ze světa Borderlands

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Naznačují to nové spekulace a tweety Randyho Pitchforda.

Reklama

Nedávno se na internetu objevily spekulace o tom, že by mohla být v přípravě nová hra (či spin-off) ze série Borderlands, u které Gearbox asistuje jako pomocné studio.

Netrvalo pak příliš dlouho a na Twitter přispěchal ředitel společnosti, Randy Pitchford, aby tyto spekulace dementoval, avšak trochu svérázným způsobem:

"Byl jsem obeznámen se spekulacemi, že Gearbox "vypomáhá" nebo "spolu-vytváří" další Borderlands hru (či nový spin-off). Tyto spekulace NEJSOU přesné. Gearbox je hlavním vývojářem budoucích her v sérii Borderlands (případně her s touto sérií spojených)." - napsal na svém Twitteru.

Z této formulace to pak vypadá, že je skutečně ve vývoji nějaký další titul, jenž je s touto sérií spojen. Aby nicméně toho nebylo málo, tak dodal ještě druhý tweet, v němž potvrzuje, že společnost pracuje na něčem velkém, přičemž vybídl možné vývojáře, ať k nim jdou pracovat.

Na nějaké oficiální oznámení si budeme muset ještě samozřejmě počkat, avšak pravděpodobně to nebude trvat příliš dlouho, jelikož podle zmíněných spekulací by mělo na představení dojít během letošní výstavy E3.

Kromě toho ještě připomeneme, že se aktuálně pracuje na filmové adaptaci, kterou režíruje Eli Roth a před kamerami se objeví třeba Cate Blanchett, Kevin Hart a Jamie Lee Curtis.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama