Dnes vychází nová aktualizace do Fall Guys
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Dnes vychází nová aktualizace do Fall Guys

Dnes vychází nová aktualizace do Fall Guys

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráči se konečně dočkávají cross-platformního hraní a několika dalších novinek.

Reklama

Koncem března dorazila do Fall Guys: Ultimate Knockout již čtvrtá sezóna, přinášející nové úrovně a oblečky ve sci-fi hávu. Ta pak dnes dostává svůj další velký update, jenž ji povýší na sezónu 4.5.

V rámci této aktualizace se dočkáme mnoha změn, mezi nimiž je i přidání dvou nových disciplín.

První z nich se jmenuje The Slimescraper a jedná se o nástupce Slime Climb, kdy opět musíte utéct slizu a dostat se na vrchol tratě, která skrývá mnoho překážek.

Druhá úroveň se pak nazývá Button Bashers, kdy se jednotliví hráči utkají v duelech 1 na 1, přičemž budou sbírat body, jenž rozhodnou o tom, kdo postoupí dál, a kdo ne.

Aby nicméně novinek pro samotný průběh zápasů nebylo málo, tak bylo přidáno ještě 55 dodatečných variací pro 12 disciplín, a to včetně Hex-a-gone a Thin Ice s nízkou gravitací.

Kromě toho přibyla možnost cross-platformního hraní mezi hráči na PC a PlayStationu 4/5. Ovšem není zatím možné vytvářet cross-platformní party s přáteli, avšak na této možnosti vývojáři pracují.

Příjemnou novinkou by také měla být snížená odezva při chytání objektů, která občas dokázala být poněkud frustrující. Také byl přidán indikátor kvality vašeho připojení či možnost nahlašovat hráče, o nichž si myslíte, že podvádí.

Svého vylepšení či opravy se následně dočkaly i další věci, jako jsou různé problémy s desynchronizací, fyzikou, zvukem či zobrazováním kostýmů.

Nakonec ještě připomínáme, že se letos této hry dočkají i majitelé konzolí Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Přesné datum vydání však stále není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama