GreedFall dostane rozšíření a next-gen upgrade
GreedFall Novinka GreedFall dostane rozšíření a next-gen upgrade

GreedFall dostane rozšíření a next-gen upgrade

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Můžeme se těšit na rychlejší načítání i hezčí grafiku.

Reklama

Zatímco ve studiu Spiders vzniká nová hra pod názvem Steelrising, někteří zaměstnanci se ještě stále věnují RPG titulu Greedfall z roku 2019. Už loni v listopadu jsme se dozvěděli, že se prodalo přes 1 milion kopií a vývojáři pracují na next-gen verzi i novém obsahu. Nyní jsme se konečně dočkali podrobností.

Nejprve k verzi pro novou generaci konzolí (PlayStation 5 a Xbox Series). Ta přinese lepší grafiku, rychlejší načítaní a 60 FPS, případně rozlišení 4K (budeme si ale muset vybrat, co z toho upřednostňujeme). A pro majitele původní hry je tu dobrá zpráva, na obou konzolích můžete na vylepšenou verzi upgradovat zdarma.

Zajímavé je ale také DLC, které vyjde společně s next-gen verzí a nese název The De Vespe Conspiracy. V něm se podíváme do nového regionu ostrova Teer Fradee, který je známý jako "The Flaming Blood". Těšit se máme na nové nepřátele, zbraně, kostýmy a samozřejmě také questy. Rozšíření bude dostupné na všech platformách, tedy PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Next-gen upgrade i DLC stihnou vyjít ještě tento měsíc. Dočkáme se už 30. června, kdy vyjde také Gold edice. Ta obsahuje základní hru i se zmíněným rozšířením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama