Trailer představuje Bethel ze Shin Megami Tensei V
Shin Megami Tensei V Novinka Trailer představuje Bethel ze Shin Megami Tensei V

Trailer představuje Bethel ze Shin Megami Tensei V

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Ochráníte Tokio před démony?

Reklama

Atlus nedávno prozradil, že se můžeme těšit na další trailer ke hře Shin Megami Tensei V své slovo splnil. Jedná se o nový příběhový trailer s názvem Bethel (organizace pro potírání démonů) a abychom byli konkrétnější, kromě samotného příběhu nám video blíže vysvětluje, jak se hlavní hrdina ocitne v tak strašných podmínkách a proč vůbec musí bojovat. Také jej můžeme zahlédnout v původním Tokiu a Novém Tokiu, před a po jeho spojením s démonem, kdy se stal Nahobinem. S touto nově nabytou mocí ale přichází obtížná rozhodnutí a příležitost utvářet svět.

Vzhledem k tomu, že je trailer věkově omezen, můžete se na něj podívat i v původní japonské verzi.

Dnešní video je jen jeden z mnoha nedávno uveřejněných trailerů, zaměřených na různé prvky hry Shin Megami Tensei V. V Japonsku třeba stále pokračuje série denních ochutnávek démonů. Jedním z posledních je například Alilat.

Atlus zároveň konečně nabídl první náhled na steelbook ke hře Shin Megami Tensei V, který by měl být součástí prvního nákladu hry, a několik nových screenshotů ze hry. Na vnější straně steelbooku pak můžete vidět Nahobina bojujícího po boku démonů a uvnitř je nalevo lidská verze hlavního hrdiny a vpravo Nahobino verze.

Společnost Atlus také potvrdila, že další live stream Shin Megami Tensei V News Vol. 2 se bude vysílat příští týden. Informace a záznam z prvního live streamu najdete zde.

Shin Megami Tensei V má vyjít v Japonsku pro konzoli Switch 11. listopadu a následně 12. listopadu ve zbytku světa. Hra bude obsahovat anglický a japonský dabing a titulky v angličtině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině. Standardní launch edice Shin Megami Tensei V bude obsahovat steelbook (viz výše) a v prodeji by měla být i sběratelská edice Fall of Man Collector’s Edition s batohem. U nás můžete standardní edici koupit v předprodeji za 1 499 Kč v obchodu Xzone.cz a Xzone.sk.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama