Souhrn recenzí hry Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits Novinka Souhrn recenzí hry Kena: Bridge of Spirits

Souhrn recenzí hry Kena: Bridge of Spirits

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si nádherná adventura odnáší v zahraničí?

Reklama

Dnes jsme vám přinesli naše dojmy z hraní nádherné akční adventury Kena: Bridge of Spirits, a ačkoli si na naší recenzi budete muset ještě chvilku počkat, již dnes vám přinášíme souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí hry Kena: Bridge of Spirits

DualShockers

Hra Kena: Bridge of Spirits s jejími postavami jako od Pixaru a úžasnou animací je stejně okouzlující, jako je temná. Kromě toho však přináší i spoustu překvapení, která hráče nejen zaujmou na dlouhé hodiny, ale také si podmaní jejich srdce.

100 %

Screen Rant

Kena: Bridge of Spirits je naprosto skvělá. Je to jedna z těch vzácných her, které díky svému velkolepému světu působí, jako by patřily mezi hry nové generace a zároveň poskytují špičkový herní zážitek.

100 %

Digital Trends

Kena: Bridge of Spirits je nejlepší adventurou za poslední roky a jasným vrcholem posledního konzolového cyklu. Její průzkumná i bojová složka postupně nabývají na komplexnosti díky nástrojům, které mají vždy jasný účel. Díky tomuto elegantnímu mechanickému designu se hra soustředí na působivý příběh, který vypráví bolestný, ale nadějný příběh o ekologické katastrofě. Ačkoli je možné hru a zejména její mechaniky přirovnat k jiným titulům, Kena: Bridge of Spirits mísí vše dohromady do vlastního nádherného mixu.

90 %

Press Start Australia

Jako nezávislý počin a debutová hra působí Kena: Bridge of Spirits dobrým dojmem. Vyvažuje jednoduchost a náročnost a zároveň splétá úhledně vyprávěný příběh do něčeho, co se dá hrát klidně několik dní. Navzdory fantastickým produkčním hodnotám má hra stále daleko k AAA titulu – je tedy důležité držet očekávání na uzdě. Kdo se však chce ztratit v okouzlujícím, nádherném světě zralém na prozkoumání, neměl by hledat jinde. Je to přesně to, co jsem právě teď potřeboval – dokonalá útulná víkendová zábava.

80 %

IGN

Hra Kena: Bridge of Spirits se svými elegantně jednoduchými souboji a nádherným světem vrací do dob her Zelda, Okami a Star Fox Adventures z éry N64/GameCube, ale zároveň přidává moderní a osobitý přístup.

80 %

The Gamer

Kena: Bridge of Spirits je velmi dobrá hra, která jako by zůstala pozadu za moderními žánrovými konvencemi. Na tom není nic až tak frustrujícího – neměli bychom očekávat, že hry, zvláště ty, které dělají studia velikosti Ember Labs, budou neustále přelomové, ale tolik věcí v Keně je jakoby vypůjčených odjinud, že je těžké ji označit za skvělou. Je to solidní, příjemný zážitek, který je natolik okouzlující, že vám bude jedno, že jste jeho verze hráli už dříve. Nevynalézá kolo, ale přesto je to vlastně docela pěkné kolo.

80 %

Game Rant

I přes několik nedostatků je Kena: Bridge of Spirits solidní akční adventurou a působivým debutem studia Ember Lab. Potěší každého, kdo hledá dobrodružství podobné Zeldě na PlayStationu, ale i když je srovnávána s hrami jako Zelda a Pikmin, Kena: Bridge of Spirits, stále stojí sama o sobě. Doufejme, že tím příběh Keny nekončí, protože by bylo skvělé vidět, jak se zdejší nápady rozvinou v dalších hrách.

80 %

IGN France

Příběh vylíčený v titulu Kena: Bridge of Spirits je zapomenutelný. Ale cesta, jak se k němu dostat rozhodně ne. Vývojáři z Ember Labs nás obdarovali výjimečnou uměleckou vizí a soundtrackem. Struktura hry je zcela klasická a někdy působí lehce repetitivně, ale bojové mechanismy jsou neuvěřitelné a potěšení z nich je nepopiratelné.

80 %

PC Gamer

Vypadá to lépe, než se to hraje, ale je to dojemné.

65 %

Kena: Bridge of Spirits vychází dnes pro PlayStation 4, PlayStation 5 a PC (Epic Games Store).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama