Killing Floor 2 Novinka Killing Floor 2 obohatil event Day of the Zed

Killing Floor 2 obohatil event Day of the Zed

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžete na novou mapu či zbraně.

Reklama

Adrenalinová kooperační akce Killing Floor 2 od společnosti Tripwire aktuálně uvítala nový bezplatný update zvaný Day of the Zed.

Ten přináší například novou komunitní mapu Netherhold, která je kompatibilní s režimy Survival, Weekly či Endless a nabízí prostředí bašty zkaženosti a mučení. S mapou taktéž dorazily s ní spojené trofeje/achievementy.

Killing Floor 2 obohatil event Day of the Zed

Také dorazila dvojice týdenních režimů, které se jmenují Wild West London a Abandon All Hope. Jeden bude ve stylu westernů, zatímco ten další nabídne maximální výzvu.

Nezapomnělo se ani na dodatečné zbraně, jako je poloautomatická pistol HRG Disrupter (Gunslinger) či HRG Tommy Boom (Demolitionist).

Pokud ale máte nějaké přebytečné reálné peníze, můžete si zakoupit několik nových placených DLC, z nichž například můžete získat ještě další dvojici zbraní - Piranha Pistol(s) (Gunslinger a Berserker) či Corrupter Carbine (Sharpshooter a Field Medic).

A nechybí ani různé sezónní cíle, za jejichž plnění získáte další odměny.

Autoři k tomu všemu ještě opravili či změnili různé aspekty hry, a to na základě zpětné vazby fanoušků. Kompletní seznam změn naleznete zde.

Titul je dostupný pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama