HITMAN 3 Novinka Hitman 3 Year 2 láká na nový obsah a možnost VR hraní

Hitman 3 Year 2 láká na nový obsah a možnost VR hraní

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příští rok bude u IO Interactive nabitý.

Reklama

IO Interactive vydali informativní video, které představuje podrobnosti o novém obsahu, jenž se příští rok objeví v Hitman 3. Updaty budou vycházet v průběhu celého roku a budou zahrnovat ray tracing pro PC, podporu VR (pro PC) a zcela nový herní režim nazvaný Elusive Target Arcade. Hráči by se také měli dočkat i nových map a příběhů.

Zatímco pro ray tracing na PC nebylo stanoveno konkrétní datum, tak PC VR se dočkáme už brzy - přijde totiž v lednu příštího roku. Start fáze „Year 2“ začíná 22. ledna, kdy se v Hitmanovi objeví herní režim Elusive Target Arcade, který hráčům připraví těžší výzvy. Příliš detailů však není známo, na zbytek informací si budeme muset počkat na začátek ledna. Ve videu také tvůrci potvrdili, že do hry budou přidány nové mapy, příběhové linie, další nové režimy a dokonce nové způsoby hraní. Na konci videa je dokonce část nové lokace naznačena - moderní dům uprostřed lesnaté krajiny.

Hitman 3 Year 2 láká na nový obsah a možnost VR hraní

Trilogie The World of Assassination také slaví úspěchy. Při sečtení čísel všech tří dílu se totiž cifra dostala na krásných 50 milionů hráčů.

Čekání na nový obsah si zatím můžete zkrátit čtením recenze DLC Deadly Sins.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama