Unikl concept art pro Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake Novinka Unikl concept art pro Resident Evil 4 Remake

Unikl concept art pro Resident Evil 4 Remake

Jan Urbančík

Jan Urbančík

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Postaral se o to dabér Alberta Weskera.

Reklama

O existenci remaku slavného Resident Evilu 4 snad nemůže být pochyb. První informace začaly unikat už loni, letos v lednu ale magazín VGC informoval o tom, že se vývoj restartoval. Původně ho vedlo studio M-Two, které stojí za remakem třetího dílu. Jenže Capcomu se nelíbilo, že se až moc drží originálu, a tak vývoj sám převzal a začal víc experimentovat. Od té doby jsme se nic nového nedozvěděli, tedy až doteď.

Unikl concept art pro Resident Evil 4 Remake

Americký herec D. C. Douglas, který v několika hrách dabuje postavu Alberta Weskera, totiž ve svém streamu potvrdil, že si roli zopakuje i v remaku RE4, respektive v rozšíření Separate Ways, jež se točí okolo agentky Ady Wong. Ale to není všechno, kromě toho vyslal do světa také concept art, jenž znázorňuje právě Weskera. Jde samozřejmě o významné porušení NDA a bude zajímavé sledovat, jak se k tomu Capcom postaví.

Douglas ostatně nemá zrovna pěknou minulost, je totiž obviněn ze sexuálního obtěžování. Údajně využívá svůj status ke svádění mladších dívek, které se prý snaží opít, aby je pak osáhaval a ptal se jich na neadekvátní otázky. To nám ale asi nepřísluší hodnotit. Pokud si chcete udělat obrázek sami, více informací naleznete zde.

Zpátky tedy ke hře. Resident Evil 4 Remake by měl podle dosavadních informací vyjít v roce 2023, přičemž oznámen má být už příští rok. Ještě před RE4 bychom se však měli dočkat hry Resident Evil Outrage s Rebeccou Chambers v hlavní roli. Outrage je údajně primárně vyvíjen pro Nintendo Switch (možná to bude i časová exkluzivita) a kromě Rebeccy uvidíme i další známé postavy. Titul má vyjít někdy v příštím roce, oznámení přijde možná už na The Game Awards.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama