Quake Novinka Quake dostal oficiální Horde mód

Quake dostal oficiální Horde mód

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Kultovní střílečka dostává další obsah.

Reklama

DOOM Eternal před nějakou dobou dostal aktualizaci 6.66, která do hry přidala hromadu novinek, mezi nimiž byl i nový režim Horde.

No a právě ten dostává i kultovní a znovu-vydaný Quake, a to skrze nový update od vývojářů z Machine Games, jenž je zdarma dostupný pro všechny majitele hry.

V tomto režimu se budete snažit přežívat proti neutuchajícím vlnám nepřátel, během čehož se pokusíte získat co největší skóre, přičemž v každé třetí vlně dorazí boss.

Režim můžete hrát na jedné ze čtyř dostupných map, a to buď v sólu, případně až s dalšími třemi kamarády skrze lokální či online multiplayer.

Kromě toho si můžete bezplatně užívat i přídavku/módu zvaného Honey, který vás provede městem zahaleným mlhou, v němž se skrývá temné tajemství.

Všichni majitelé hry navíc mohou získat Ranger Slayer skin pro DOOM Eternal (hráči na Switchi až začátkem roku 2022) a Quake Guy Ranger Skin do Quake Champions.

Quake je dostupný pro PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama