Dying Light Novinka Hráči prvního Dying Light se mohou pustit do dalšího eventu

Hráči prvního Dying Light se mohou pustit do dalšího eventu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Před vydáním druhého dílu se můžete vrátit do jedničky.

Reklama

Velice očekávané Dying Light 2 Stay Human nám už klepe na dveře, avšak to neznamená, že by Techland neměl prostor pro hráče prvního dílu.

Ten totiž včera přivítal první část eventu The Spike's Story: Last Call, kde musíte řešit problémy s bandity, jenž se po smrti Raise vydali nekontrolovaně rabovat do Harranu, kdy zaútočili na úkryt přeživších, čímž je vystavili infekci, což přivedlo do města zvýšené množství nakažených.

Nicméně Spike již začal vytvářet novou bezpečnou zónu, do které přivedl některé z přeživších. Avšak stále jich je třeba mnoho zachránit, což bude naším úkolem. Ovšem po našem boku budou bojovat i někteří další přeživší, kteří jsou vybaveni ochranným oblekem.

To v praxi znamená, že do 28. ledna 19:00 se můžete jít vydat plnit dvě lokální zakázky (je třeba v nich zabít bandity a zachránit přeživší), z nichž dostanete první fázi nové zbraně (Crankshaft) a plánek na Last Hope.

Kromě toho taktéž probíhá globální zakázka, ve které hráči musí zabít určité množství zombií za pomoci prostředí. Když se to povede, získáte 3 královské modifikace.

Dying Light je dostupné pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Skrze zpětnou kompatibilitu je titul hratelný i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama