Wolf Among Us 2 Novinka Nový trailer na The Wolf Among Us 2

Nový trailer na The Wolf Among Us 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávané pokračování vyjde příští rok.

Reklama

Studio Telltale Games si prošlo náročným obdobím. Po dokončení poslední sezóny The Walking Dead oznámilo uzvaření kanceláří a v podstatě ukončení činnosti. O rok později však značku zakoupila společnost LCG Entertainment, a jméno Telltale Games tak přetrvává i nadále. Vrátili se navíc v plné parádě už na The Game Awards 2019, kde oznámili pokračování úspěšné hry The Wolf Among Us. Následovaly sice dva roky mlčení, ale nyní se konečně o nové hře dozvídáme podrobnosti.

Včera proběhlo speciální vysílání, které uspořádal a moderoval Geoff Keighley. Hned na začátku jsme mohli vidět nový trailer, který ukázal záběry přímo ze hry a prozradil alespoň rok vydání. Fanoušci si bohužel budou muset počkat ještě docela dlouho, hra totiž vyjde až v roce 2023. Míří ale na drtivou většinu platforem, konkrétně PC, PlayStation 4 a 5 i Xbox One a Series X|S.

Dále jsme se dozvěděli, že hra vzniká na Unreal Enginu od Epicu a momentálně je už ve fázi plné produkce. Bude opět rozdělena na epizody, které sice vyjdou postupně, ale první část má vyjít až v době, kdy už bude celá hra dokončena. Vývojáři tento způsob zvolili čistě proto, že chtěli, aby hráči sdíleli své dojmy z jednotlivých epizod a debatovali o tom, kam se může příběh vyvíjet dál. Co se týče postav, tam se nemění nic, Bigbymu propůjčí hlas Adam Harrington a Snow namluví Erin Yvette. Kromě hlavní dvojice ale přibudou i některé nové. Jednu z nich, konkrétně newyorskou policistku, si můžete prohlédnout na obrázku níže. Na další informace si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama