Guild Wars 2 Novinka Vyšla nová expanze pro Guild Wars 2

Vyšla nová expanze pro Guild Wars 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Vydejte se na ostrov Cantha.

Reklama

Některé to možná může překvapit, ale MMORPG Guild Wars 2 stále žije, kdy ArenaNet do něj včera dokonce vydal už v pořadí třetí velkou expanzi - End of Dragons.

Díky ní se hráči podívají na jižní ostrov Cantha (znáte z Guild Wars Factions), přinášející nový příběh, exotické lokace a dračí nefrit.

Každá z profesí navíc dostává elitní specializaci, zatímco chybět nebude ani bojová obléhací želva (bojový mount), bot z nefritu (společník, co vám bude na cestách různými způsoby pomáhat) či několikero nových legendárních zbraní. Velkou novinkou v tomto světě je také rybaření, jenž lze provádět ze souše i vašeho nového skiffu (lodička).

V náhledu pak naleznete novou ukázku, která vyšla ku příležitosti onoho vydání a svým vizuálem připomíná seriálový hit Arcane.

Rozšíření si můžete zakoupit na oficiálních stránkách.

Základní verze vás vyjde na 29,99 eur (760 Kč) a kromě nového obsahu v ní naleznete i level boost a slot pro sdílený inventář.

Deluxe edice pak stojí 54,99 eur (1 380 Kč) a nabízí ještě slot pro další postavu, speciální skiny a Identity Repair Kit.

Cena nejvyšší, tedy ultimátní varianty se následně zastavila až na 79,99 eurech (2 000 Kč), přičemž skrývá navíc 4 000 drahokamů (prémiové platidlo).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama