Gotham Knights nevyjdou na starou generaci konzolí
Gotham Knights Novinka Gotham Knights nevyjdou na starou generaci konzolí

Gotham Knights nevyjdou na starou generaci konzolí

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se taky předvedla v 13 minut dlouhé ukázce.

Reklama

Když jsme se před skoro dvěma roky dozvěděli, že se chystá "batmanovská hra bez Batmana" - Gotham Knights -, měla ještě putovat na Playstation 4 i Xbox One. Teď ale vydavatel oznámil, že tyto verze se ruší. Spolu s tím zveřejnil i 13 minut dlouhou ukázku, ve které je k vidění bitkařský um dvou hrdinů.

Titul, který se odehrává ve světě po smrti Batmana, nabídne možnost rozdávat rány za Nightwinga, Red Hooda, Batgirl nebo Robina. Hlavním nepřítelem bude Soví tribunál, tajná organizace ovládající město Gotham.

Hra má vyjít po odkladu 25. října, a jak uvedl vydavatel Warner Bros. Interactive, bude to pouze na počítač, Xbox Series X|S a Playstation 5. Žádné delší vysvětlení firma nepodala, pouze uvedla, že chce “poskytnout hráčům ten nejlepší možný zážitek z hraní”, cituje z jejího prohlášení web IGN.

Zveřejněna byla i zmíněná třináctiminutová ukázka ze začátku akční adventury, kde jsou k vidění Nightwing a Red Hood. Video zřejmě odpovídá na otázku, jak to nakonec bude s kooperací, na kterou je u tohohle titulu kladen důraz. Ačkoliv se původně mluvilo o kooperaci dvou hráčů, nedávno se ukázalo, že oficiální produktová stránka na PlayStation Store psala o online hraní až pro čtyři lidi. Jenže pravděpodobně šlo o omyl, stránka už je upravená a ve videu vidíme skutečně jen dvě postavy.

Kdo si bude chtít Gotham Knights užít sám, nemusí smutnit - ukázka zmiňuje, že "ačkoliv můžete odehrát celou hru sami, můžete také ochránit Gotham v kooperaci s kamarádem".

Takto bude vypadat Red Hood. Zdroj: WB Games Montreal/Warner Bros. Games
Takto bude vypadat Red Hood. Zdroj: WB Games Montreal/Warner Bros. Games
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama