Novinka Blood Bowl 3 láká na další betu

Blood Bowl 3 láká na další betu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyzkoušejte si krvavý americký fotbal.

Reklama

Blood Bowl 3, které vám už potřetí nabídne tahově strategický zážitek z alternativního vesmíru světa Warhammer a svérázného amerického fotbalu, aktuálně chystá francouzské studio Cyanide, kdy vývoj už se potkal hned s několika odklady, jelikož titul měl dorazit v roce 2020 i 2021, avšak ani jeden termín nestihl. Aktuálně je tedy vydání mířeno na letošek, ačkoliv bez přesného data.

Nicméně jestli si hru už chcete zahrát, můžete se přihlásit do chystané PC bety, která se uskuteční od 1 do 12. června, na níž tvůrci lákají skrze novou ukázku.

Bude se tak jednat už o třetí betu (minulé proběhly v červnu 2021 a lednu 2022), kdy tato by měla představit různé nové prvky.

Těšit se tak lze na šest frakcí, z nichž dvě se do série podívají vůbec poprvé, i několik nových hřišť se speciálními pravidly.

Registrovat do bety se můžete na tomto odkazu. Pokud jste se zúčastnili některého z minulých testování, přístup budete mít automaticky.

Plná verze bude dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama