Novinka Tvůrci This War of Mine lákají na nový projekt

Tvůrci This War of Mine lákají na nový projekt

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Odhalení se dočkáme už příští týden.

Reklama

Polské studio 11 bit si teasery zřejmě opravdu oblíbilo. Loni nás lákalo na něco, z čeho se nakonec vyklubal Frostpunk 2, v prosinci jsme se dočkali teaseru na "Projekt 8" a teď přichází další teaser, jenž nese název "We are not the same" ("Nejsme stejní").

Dvacetisekundový klip toho příliš neodhaluje. Pouze záběr na nějakou postavu a nápis, že jde o hru od vývojářů This War of Mine a Frostpunku, což samozřejmě víme. V popisku videa je pak uveden citát lékaře Alexise Carrela: "Člověk nemůže bezbolestně přetvořit sám sebe, protože je mramor i sochař zároveň".

Pozitivní zprávou je, že na plnohodnotné odhalení nemusíme čekat příliš dlouho. Dočkáme se ho na akci PC Gaming Show, která proběhne příští neděli 12. června ve 21:30.

Tvůrci This War of Mine lákají na nový projekt

Díky loňské konferenci pro investory víme, že 11 bit pracují na třech projektech: již zmíněný Projekt 8, Eleanor (Frostpunk 2) a Dolly. Poslední zmíněný projekt by měl být novou IP, ale pro 11 bit známým žánrem, přičemž na hře pracují především vývojáři This War of Mine. Je poměrně pravděpodobné, že právě Dolly je tím projektem, na který nás teaser láká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama