Fall Guys opět na vrcholu popularity
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys opět na vrcholu popularity

Fall Guys opět na vrcholu popularity

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň do hry přichází event nabízejí odměny z Assassin's Creed.

Reklama

Není tomu dlouho, co vývojářské studio Mediatonic vydalo svůj rozverný "battle royale" Fall Guys: Ultimate Knockout na další platformy, a zároveň ho převedlo na model free-to-play, tudíž se ke hře aktuálně dostane v podstatě každý.

Tento přechod pak zjevně opět nakopl popularitu hry, jelikož během prvních 48 hodin si ji zahrálo 20 miliónů hráčů. A jak to vypadá, tak titul stále příliš nepolevuje, jelikož včera došlo na oznámení toho, že během prvních dvou týdnů od přechodu na free-to-play do hry zavítalo 50 miliónů hráčů. A to je opravdu úctyhodné číslo, kterému se člověku ani nechce příliš věřit. Otázka ale samozřejmě je, jak je toto číslo počítáno.

Nicméně jestli patříte k aktivním hráčům i vy, rozhodně by vás mohlo zajímat, že od dnešního dne do 11. července bude v titulu dostupný event Abstergo's Challenge, který před vás postaví různé úkoly, jejichž plněním lze získat doplňky inspirované sérií Assassin's Creed, především pak zatím posledním dílem z podtitulem Valhalla.

Fall Guys: Ultimate Knockout můžete zdarma hrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama