Psychonauts 2 Novinka Oznámena krabicovka Psychonauts 2

Oznámena krabicovka Psychonauts 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Bohužel pouze pro konzole.

Reklama

Pokračování kultovní skákačky Psychonauts fanoušky rozhodně nezklamalo. Ba spíše naopak! Jednalo se totiž o velice příjemný titul, kterým studio Double Fine Productions jasně ukázalo, že je značka opravdu velice blízká jejich srdci.

Ostatně o kvalitách se můžete přesvědčit sami v naší recenzi, kde si hra odnesla 8 bodů z 10 a verdikt:

"Horská dráha plná nápaditých úrovní a originální hratelnosti. To je Psychonauts 2. Přidejte k tomu zajímavé postavy, dobře napsaný příběh a všudypřítomný humor. Výsledkem je překvapivě dobře fungující kombinace, která zachutná fanouškům prvního dílu i hráčům dosud značkou nepolíbených."

Sběratelé krabicovek si nicméně museli trochu zastesknout, jelikož hra byla dostupná pouze v rámci digitální distribuce. Nakonec se ale vše v dobré zvrátilo.

Vydavatelství Skybound Games totiž oznámilo spolupráci s iam8bit, kdy společnými silami přinesou i fyzické vydání pro PlayStation 4 a Xbox.

To má pak název "Motherlobe Edition", mělo by být určeno do normálního prodeje a vyjde 27. září, kdy kromě hry v něm naleznete ještě bonusy v podobě samolepek, 6 art karet, oboustranný přebal a digitální kód pro dosud nezveřejněné záběry z tvorby hry, to vše zabalené do speciálního obalu.

Jestli však nemáte hluboko do kapsy, můžete zainsvestovat i do sběratelské edice. Ta stojí 129,99 USD (3 200 Kč) a kromě výše zmíněného ještě obsahuje první díl na disku, digitální soundtrack, set odznáčků, plakáty, dodatečné samolepky a sběratelský box.

Mezi další oznámené doplňky pak ještě patří dvě balení soundtracků na vinylu či kniha The Art of Psychonauts 2.

Nabídku naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama