Souhrn recenzí hry Xenoblade Chronicles 3
Xenoblade Chronicles 3 Novinka Souhrn recenzí hry Xenoblade Chronicles 3

Souhrn recenzí hry Xenoblade Chronicles 3

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Jaké známky si nový díl mimořádně úspěšné JRPG série odnáší ze zahraničí?

Reklama

Naši recenzi na nový díl Xenoblade Chronicles jste si mohli přečíst již včera, přičemž pokud jste tak učinili, jistě jste zaznamenali, jak nadšeni jsme ze hry byli.

Nyní vám přinášíme souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí hry Xenoblade Chronicles 3

Pocket Tactics

Xenoblade Chronicles 3 je dokonalá videohra, a to zejména proto, že vše co dělá sérii výjimečnou ještě vylepšuje.

100 %

Nintendo Insider

To, čeho Monolith Soft dosáhl s Xenoblade Chronicles 3, daleko předčilo má očekávání. Mistrovský přístup vývojářů k vývoji postav a budování světa vyústil v nezapomenutelné dobrodružství, které se odehrává ve světě, jehož prozkoumávání je neméně pozoruhodné. Je to však emotivní vyprávění příběhu, které z něj dělá neopakovatelnou výpravu. Je to nejen výrazný kandidát na hru roku, ale i na klasiku všech dob, na kterou se bude vzpomínat ještě desítky let.

100 %

The Gamer

Společnost Monolith Soft vytvořila JRPG, které je nepochopitelně kolosální a zároveň mistrně propracované. Přináší zážitek, který opakuje a vylepšuje vše, čeho se podařilo dosáhnout jeho předchůdcům, a výsledkem je mistrovské dílo, které mě naprosto uchvátilo. Část mého já má pocit, že se stále dusím v kotli nadsázky, ale co se týče postav, témat a světa, který nikdy nechci opustit - tohle je Xenoblade ve své nejlepší podobě a já se nemůžu dočkat, kam se vydá dál.

100 %

VGC

Xenoblade Chronicles 3 přináší obrovský svět a více než dostatečné množství příběhu a postav, které ho zaplňují, v kombinaci s dosud nejreaktivnějším bojovým systémem série.

100 %

Destructoid

Herecké obsazení, tíha příběhu a volnost složení party jsou silnou trojicí, která si mě získala.

95 %

Hobby Consolas

Xenoblade Chronicles 3 spojuje vše dobré z předchozích her do jednoho kolosálního, komplexního a (téměř) nekonečného JRPG, na které jen tak nezapomeneme.

93 %

SpazioGames

Xenoblade Chronicles 3 je vrcholem více než dvacetileté tvorby výjimečných JRPGS od společnosti Monolith Soft. Ani hardwarová omezení Switche nedokázala omezit vizi Tetsuyi Takahashiho. Ať žije tento způsob tvorby her, ať žije Monolith Soft.

91 %

Eurogamer Italy

Xenoblade Chronicles 3 je mnohem lepší než předchozí hra v sérii, neboť přináší jeden z nejuspokojivějších a nejflexibilnějších JRPG zážitků vůbec a Monolith tak jen potvrzuje, že je zatraceně dobrým studiem.

90 %

God is a Geek

Xenoblade Chronicles 3 mění hru v dobrém slova smyslu a nabízí jedinečný způsob boje. Je to dlouhé, poutavé, zábavné a asi i pravděpodobně nejlepší RPG letošního roku. Určitě zatím nejlepší.

90 %

Metro GameCentral

Další velký úspěch společnosti Monolith Soft; Xenoblade Chronicles 3 je kandidátem na nejlepší RPG pro Nintendo Switch a jedním z jeho nejpůsobivějších technických počinů.

90 %

Shacknews

Hluboké a poutavé souboje, přizpůsobení a průzkum spolu s vynikající hudbou a příběhem jsou lahodnou třešničkou na dortu tohoto dobrodružství. Ať už jste v hrách Xenoblade nováčkem, nebo jste prošli předchozími díly, Xenoblade Chronicles 3 může být jedním z těch lepších JRPG, které sérii Xenoblade za její dlouhou historii potkaly.

90 %

Trusted Reviews

Xenoblade Chronicles 3 je skvělé akční RPG s vynikajícím příběhem. Postavy jsou sympatické a mají poutavé příběhy, zatímco cutscény nabízejí dechberoucí podívanou. Souboje jsou dostatečně zábavné, ačkoli zavedení větších part a vyměnitelných tříd postav má zásadní nevýhody, díky nimž může boj s nepřáteli v polovině tohoto dlouhého dobrodružství působit repetitivně.

80 %

IGN

Xenoblade Chronicles 3 sice v rámci své rozsáhlé 150hodinové kampaně občas v něčem selže, ale díky skvělým postavám a návykovým taktickým soubojům stojí za to jí věnovat čas.

80 %

Game Informer

Příběh a design světa stále zanechává místo ke zlepšení, protože kritické dějové zvraty jsou frustrujícím způsobem zřejmé a vývoj postav prakticky neexistuje. Xenoblade Chronicles 3 je jakási dvousečná zbraň, kterou by bylo třeba ještě trošku nabrousit.

73 %

PCMag

Xenoblade Chronicles 3 je rozsáhlé JRPG s jedinečným příběhem a hlubokými souboji, které jsou oslabeny až příliš známými herními mechanismy.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama