Splinter Cell Novinka Příběh remaku Splinter Cell má být upraven pro moderní publikum

Příběh remaku Splinter Cell má být upraven pro moderní publikum

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Postavy a svět mají být uvěřitelnější.

Reklama

Splinter Cell patří mezi značky, které nemají o fanoušky nouze. Návrat této série není proto vůbec jednoduchý. Tvůrci nechtějí udělat s chystaným remakem chybu, a tak na něm aktivně pracují. Jednou z věcí, jíž se aktuálně věnují, je dle nedávno vypuštěného inzerátu přepisování a upravování příběhu tak, aby byl uvěřitelnější pro stávající publikum. Asi bych se nebál toho, že by Ubisoft vyměnil hlavního hrdinu v rámci zlepšení diverzity, či celkově zasáhl do děje tak, aby udělal určitým skupinám radost. Problémy může mít známá společnost jinde. Děj původního díla totiž cílil na konflikt mezi Gruzií a Ázerbájdžánem, jenž se v mnohém podobal tomu, co se aktuálně děje na Ukrajině.

Je zde tím pádem možnost, že aby nebylo toto citlivé téma v remaku Splinter Cell špatně uchopeno, bude příběhová linka upravena, nebo se přesune do jiného koutu světa, čímž se dostane daleko od Ukrajiny a konfliktu, který se na ní v současnosti odehrává. Jsou to však pouze spekulace, jež jsou aktuálně ve hře. Samotné dílo prozatím nebylo krom v minulosti vypuštěného oznámení detailněji představeno, takže je opravdu náročné říct, jak nakonec úpravy budou vypadat, stejně tak ani zda a kdy dorazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama