Die by the Blade Novinka Slovenská bojovka s meči v hlavní roli Die by the Blade dostala datum vydání

Slovenská bojovka s meči v hlavní roli Die by the Blade dostala datum vydání

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nepřátele budete sekat na kusy už v listopadu.

Reklama

Die by the Blade je dosti netradiční bojovkou. Namísto pěstí, či jednoduchých zbraní v ní používáte řádně nabroušené meče. Slovenské studio chce skrze své dílo vzdát hold legendární hře Bushido Blade a tak v něm dokážete jediným úderem rozhodnout vývoj celého zápasu. Hlavním rozdílem se stane zasazení. Na rozdíl od kultovního kousku totiž toto dílo není zasazeno do éry samurajů, ale cyberpunku spojeného s kodexem slavných japonských válečníků. Vzhledem k tomu, že smrt tu může způsobit dobře mířený sek se jedním z primárních prvků této hry stane uhýbání a vykrývání výpadů vašich nepřátel.

Datum vydání Die by the Blade je stanoveno na 3. listopadu 2022. Hra v tento den dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Pokud patříte mezi majitele Nintendo Switch, budete si muset počkat do příštího roku, kdy tento titul zamíří také na tuto konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama