Souhrn recenzí hry FIFA 23
FIFA 23 Novinka Souhrn recenzí hry FIFA 23

Souhrn recenzí hry FIFA 23

Martin Pritula

Martin Pritula

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si nový ročník odnáší od zahraničích recenzentů?

Reklama

Jako každý rok pro nás i letos vývojáři z Electronics Arts připravili nový díl série FIFA. Novinka dorazí již 30 září na PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 a samozřejmě také na konzole Xbox One a Xbox Series. Pokud si však předplácíte EA Play Pro či jste si předobjednali nejdražší edici hry, můžete se do hraní pustit již nyní.

Jak se ale nový ročník vydařil a jaké verdikty si odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry FIFA 23

GamersRD

FIFA 23 je spojením všech předchozích her a nabízí vyvážený mix funkcí a vylepšení, které z ní dělají nejlepší fotbalový simulátor všech dob. HyperMotion2 je technologie, kterou hra potřebovala, i když špatné statistiky některých hráčů nám to trochu znepříjemňují.

94 %

MGG

EA Sports se na přechod na novou generaci konzolí připravuje tím nejlepším možným způsobem - oprašuje staré, stále ještě dobře zavedené systémy a zároveň do své simulace začleňuje prvky, které jsou nyní pro hru takového rozsahu a s tak velkým počtem diváků nezbytné... Letošní FIFA 23 je díky technologii Hypermotion téměř hrou nové generace a my upřímně doufáme, že se v příštích týdnech nic nezmění, protože v současné podobě je to nejlepší FIFA od sedmnáctky.

85 %

TrueGaming

Hypermotion povyšuje FIFU na zcela novou úroveň ve srovnání s tím, jak působila dříve. Skutečně máme pocit, že Fifa 23 je nejlepší a nejkomplexnější fotbalová hra, jaká kdy byla vytvořena.

85 %

IGN Spain

FIFA 23 pokračuje v evoluci toho, co započala již FIFA 22, tedy v implementaci nové technologie Hypermotion 2, která slouží titulu především k zlepšení dynamiky zápasů. Nejedná se o revoluci, ale ve výsledku letošní ročník přináší více novinek než jeho předchůdce.

80 %

Everyeye

FIFA vítá své fanoušky tak ambiciózním a obsahově bohatým dílem jako nikdy předtím, čímž která dokáže kompenzovat některé své historické přešlapy. Jsme si jisti, že komunita posílená působivou a mimořádně pestrou nabídkou obsahu, bude schopna ocenit mnoho aspektů tohoto posledního dílu, než historická série EA převlékne svůj dres a stane se z ní EA Sports FC.

80 %

Guardian

Zdá se, že se série konečně dostala do bodu, kdy se fyzika, animace a umělá inteligence spojily dohromady tak dobře, že působí zcela přirozeně a uspokojivě. První FIFA na Mega Drivu se vydávala za autentický zážitek z opravdového sportu. Tehdy to tak nebylo, ale v této poslední iteraci to tak možná už opravdu je.

80 %

Hardcore Gamer

To, co dělá hru FIFA 23 tak skvělou, je pocit ze zápasu, ale nedostatek změn hře zkrátka ubližuje.

80 %

Gfinity

Spolehlivější přihrávky, vylepšené bránění a vyvážené možnosti útoku zaručují, že je FIFA 23 velmi zábavná. Je to celkově vylepšený celek, i když hlavní přídavky FUT jsou nedostačující a ostatním režimům se opět nevěnovala velká pozornost.

70 %

The Gamer

FIFA 23 je stejná jako vždy, naštěstí možná naposledy.

70 %

IGN France

FIFA 23 nesplnila naše očekávání. Celá hra si zakládá na rychlém tempu a hloubce, ale kolize jsou stále nepovedené a k vzteku. Přesto hra vypadá zejména na nové generaci konzolí velice dobře a množstvím obsahu vás může zaměstnat na dlouhou dobu.

60 %

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama