Smite Novinka Do božské MOBA hry SMITE dorazí Maui

Do božské MOBA hry SMITE dorazí Maui

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Havajský polobůh zde ale zpívat nejspíše nebude.

Reklama

SMITE patří k těm populárnějším MOBA titulům, který navíc má poměrně zajímavou premisu, jelikož si to v jednotlivých zápasech na férovku rozdávají různé božské postavy z rozličných mytologií.

Postav tu posléze naleznete již požehnaně (přes 120), ale pokud by vám to přeci jen přišlo málo, tak se pomalu můžete začít těšit na další přídavek, tentokrát v podobě havajského hrdiny a poloboha, jímž je Maui.

Ten bude vyzbrojen svým magickým hákem Manaiakalani, kdy hratelnostně bude patřit do kategorie guardianů, přičemž by měl perfektně zapadnout na duo lane, ale ztratit by se neměl ani na sólu. Jeho základní útok bude patřit k těm na střední vzdálenost, přičemž si nepřátele svým hákem bude i moci přitáhnout.

Jestli vás zajímají podrobnější informace o tomto novém hrdinovi, můžete si přečíst speciální blogový příspěvek. Na kompletní odhalení dojde během dnešního streamu na Twitchi (od 21:00), kde se bude řešit i update s označením 9.10. K jeho vydání pak dojde 18. října.

K jisté dokonalosti však chybí už jenom to, aby nám během hraní zazpíval skladbu "You're Welcome".

SMITE je možné bezplatně hrát na PC, Macu, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Skrze zpětnou kompatibilitu i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama