Factorio Novinka Factorio dorazilo na Nintendo Switch

Factorio dorazilo na Nintendo Switch

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

5
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Některé své uložené pozice z PC si na konzoli nepřenesete.

Reklama

Factorio je českou hrou, které se podařilo uspět přestože se nejednalo o známou značku, ani koncept, jenž by na první pohled poutal pozornost svým vizuálním zpracováním. V současnosti se jí na PC stále extrémně daří, hodnocení jsou dlouhodobě pozitivní a tak nastal čas pro expanzi na další platformu. Nyní titul, kterému se podařilo získat srdce hráčů po celém světě, dorazil na Nintendo Switch, pro nějž byla hra jedním ze zapálených vývojářů upravena tak, aby na známé konzoli jela co nejlépe a sám si jí na ní mohl zahrát.

Těšit se díky tomu můžete na budování základny ve velkém stylu. K dispozici vám budou dokonce uložené pozice z vašich předchozích her na PC. Má to však jeden háček. Jejich velikost nesmí přesahovat 100 MB, protože s touto a větší hodnotou už nedokáže konzole pracovat. Tedy lépe řečeno, není schopná daný svět načíst kvůli jeho rozsahu a zaplnění.

Detailní informace o tom, co vám Factorio na Nintendo Switch nabídne si můžete přečíst zde. Hru máte možnost nalézt také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama